Lening voor een keuken

geld lenen voor een keuken

Een Keuken op afbetaling? Via finalys vindt u de renovatielening op uw maat!

De keuken van vandaag is niet langer een plaats waar enkel wordt gekookt, maar is een volwaardige leefruimte waar veel gezinnen heel wat tijd doorbrengen. Het is dan ook logisch dat de moderne keukens soms echte pareltjes zijn, waar u dagelijks quality time kan doorbrengen met uw dierbaren en zelfs met trots genodigden ontvangt.

Is uw woning toe aan een nieuw element waarin u zich allen laat onderdompelen in een sfeer van gezelligheid, terwijl u zich tegoed doet aan lekkernijen die met uw gloednieuwe toestellen vakkundig werden bereid? Slaat het prijskaartje echter telkens weer uw droom aan diggelen? Dan kent u wellicht onze renovatieleningen voor een keuken nog niet. Met een keuken op afbetaling kunt u immers eenvoudig de kosten van uw droomkeuken, de installatie en zelfs eventuele extra kosten, over een langere periode spreiden. U geniet er dus onmiddellijk en volledig zorgenvrij van!

Geld lenen voor een nieuwe keuken is betekent niet dat u een persoonlijke lening aangaat, maar valt onder het regime van de renovatielening. Dit betekent dat u de interesten van deze lening op afbetaling fiscaal kunt inbrengen, zodat u niet onmiddellijk de noodzakelijke werken kunt uitvoeren, maar er bovendien ook nog belastingvoordeel uithaalt.

Geld lenen voor een nieuwe keuken bundelt dus heel wat voordelen! Doe dus nu de gratis online lening simulatie en ontdek onmiddellijk hoeveel de maandelijkse afbetalingen voor een keuken op afbetaling bedragen. Doordat wij dagelijks voor u de verschillende leningen op de markt vergelijken, zult u ongetwijfeld aangenaam verrast zijn door onze tarieven.

Waarom geld lenen voor een nieuwe keuken?

Niets is minder prettig dan dagelijks te koken en leven in een keuken waarin u zich niet meer goed voelt. Tenslotte is de keuken meestal één van de zeldzame ruimtes binnen een woning, waarin het gezin dagelijks samen rond een tafel kan gaan zitten om rustig verhalen uit te wisselen, onderwijl genietend van een heerlijk avondmaal.

De hoge kostprijs van het renoveren van een keuken zorgt er echter voor dat dit veelal op de lange baan wordt geschoven. Door geld te lenen voor een keuken start u vandaag nog met het realiseren van uw droomkeuken én geniet u bovendien van alle fiscale voordelen die een renovatielening te bieden heeft.

Lening voor keuken aanvragen!

Voordelen van de lening voor een keuken

 • De weg naar uw droomkeuken van morgen start vandaag!
 • Geniet van de fiscale voordelen van de renovatielening.
 • U spreidt de kostprijs van de aankoop + installatie van uw keuken over meerdere maanden.
 • U vindt bij Finalys steeds de voordeligste renovatielening op afbetaling.
 • Een duidelijk overzicht van alle kosten, zónder onaangename verrassingen.

Welke lening kiezen voor de aankoop van een nieuwe keuken?

Renovatielening

 • U leent een vast bedrag voor de aankoop en installatie van uw keuken.
 • U betaalt maandelijks een vast bedrag af, tegen een vaste rente en looptijd.
 • U geniet van een fiscaal voordeel door de interesten bij te schrijven op uw belastingaangifte.

Renovatielening voor keuken aanvragen

Persoonlijke lening

 • U leent een vast bedrag voor de aankoop, installatie van uw keuken maar ook voor andere zaken die u niet via een renovatielening kunt lenen. (tafel, stoelen, barkrukken, behangpapier, verf, …)
 • U hoeft ons helemaal geen offerte door te sturen ter verantwoording van het geleende bedrag.
 • U betaalt maandelijks iets meer in vergelijking met een renovatielening maar u heeft wel meer vrijheid.

Persoonlijke lening voor keuken aanvragen

Geld lenen voor nieuwe keuken

Onze medewerkers vergelijken voor u voortdurend alle leningen op de markt. Zo geniet u steeds van de goedkoopste tarieven voor de renovatielening op úw maat en kunt u al heel snel genieten van uw nagelnieuwe droomkeuken. De online lening simulator zorgt er bovendien voor dat u onmiddellijk het volledige kostenplaatje kent!

En savoir plus sur le sujet