Renovatielening aanvragen

Renovatielening aanvragen

Een renovatielening aanvragen? Via Finalys vindt u gegarandeerd de lening die bij u past!

Een renovatielening aanvragen om de, soms heel hoog oplopende, kosten van een verbouwing te bekostigen, is niet altijd even evident. Uiteindelijk hanteert elke financiële instelling hiervoor niet alleen haar eigen voorwaarden en intrestvoeten, ook de procedures die u dient te doorlopen, kunnen sterk uiteenlopen.

Renovatielening aanvragen

De benodigde documenten, het aantal afspraken waarvoor u zich dient vrij te maken, … het zijn zaken die de eenvoud en de snelheid van het aanvragen van een renovatielening flink kunnen vertragen. Bovendien kan de totale kostprijs van uw verbouwingskrediet sterk variëren, wanneer u meerdere aanbieders gaat vergelijken.

Finalys monitort voortdurend de financiële markten, om er zo voor te zorgen dat wij u te allen tijde de voordeligste renovatielening kunnen bieden. Neemt u gerust een kijkje via onze lening simulator en ontdek in een handomdraai hoeveel een renovatielening aanvragen via Finalys precies kost. Bovendien hoeft u geen persoonlijk verlof op te gebruiken om met één van onze onafhankelijke makelaars te kunnen overleggen. Elke Finalys vertegenwoordiger maakt zich immers graag vrij om u, op het moment en de locatie van úw keuze, met raad en daad bij te staan.

Waarom een renovatielening aanvragen?

Renoveren van een woning is vaak geen luxe, maar een pure noodzaak. Helaas kunnen de kosten van verbouwingswerken flink oplopen, waardoor u uw financiële reserve, of deze van uw gezin, teveel moet aanspreken. Door het aanvragen van een renovatielening hebt u de mogelijkheid om deze kosten over meerdere maanden uit te spreiden, waardoor de lasten heel wat draaglijker zijn.

Voordelen van een renovatielening aanvragen

  • U hebt het budget beschikbaar, wanneer u dit het meest het nodig hebt
  • Het maandelijkse bedrag dat u moet terugbetalen is van bij de aanvang gekend
  • De rente ligt op voorhand vast
  • U kent onmiddellijk het totale kostenplaatje

Wilt u weten hoeveel u uiteindelijk zal gaan betalen door het aanvragen van een renovatielening? Maak een simulatie via onze online lening simulator.

Een renovatielening aanvragen via Finalys

Door de jarenlange samenwerking met de grootste Belgische kredietverstrekkers is Finalys in staat om onnodig tijdverlies te vermijden bij het goedkeuringsproces van uw kredietdossier..

En savoir plus sur le sujet