Geld lenen voor renovatie

Geld lenen voor renovatie

Geld lenen voor de renovatie van uw huis? Via Finalys vindt u zeker een lening die bij u past !

Bent u van plan uw woning of kantoor aan een grondige renovatie te onderwerpen? Lijkt de kostprijs van wat de aanpassingen die u voor ogen hebt, te hoog in vergelijking met het budget waarover u hiervoor kan beschikken? Dan biedt geld lenen voor de renovatie wellicht de perfecte oplossing.

Finalys biedt u de mogelijkheid om snel en online een renovatielening af te sluiten tegen de best mogelijke voorwaarden die in de markt beschikbaar zijn.

Onze medewerkers zijn namelijk dagelijks druk bezig om voor u alle leningen en kredieten die op de Belgische financiële markt beschikbaar zijn te vergelijken. Zo zorgen we ervoor dat wij u bij het geld lenen voor renovaties steeds de beste prijs en voorwaarden kunnen bieden.

Geld lenen voor renovatie

Waarom geld lenen voor renovaties?

De kostprijs voor de grondige renovatie van een woning of kantoor als particulier of zelfstandige kan al snel hoog oplopen, afhankelijk van de uit te voeren werken. Het grondig vergelijken van de verschillende installateurs of aannemers zal u waarschijnlijk al de kans geven om flink wat geld te besparen, maar uiteindelijk moeten materiaal en werkuren toch worden betaald.

De kosten verlagen door te opteren voor minder kwalitatieve materialen of minder ervaren vaklui kan eveneens een flinke slok op de borrel schelen, maar zorgt voor een risico dat u de gemaakte kosten binnen afzienbare tijd al opnieuw zal moeten maken vanwege een lagere duurzaamheid en een ietwat gebrekkige uitvoering.

Geld lenen voor renovatie zorgt ervoor dat u de geplande werken op een degelijke manier kan doen en dat u het geld hiervoor onmiddellijk beschikbaar heeft. Wenst u een extra budget te voorzien om zich voor te bereiden op onvoorziene omstandigheden? Ook dat is perfect mogelijk met een lening voor renovatie. De Finalys expert bekijkt samen met u uw specifieke wensen en noden en zorgt vervolgens voor een krediet op maat.

Voordelen van het geld lenen voor renovatie

  • U hebt op korte termijn het budget beschikbaar om uw renovatie zo snel mogelijk te laten uitvoeren
  • Het maandelijkse bedrag dat u moet terugbetalen ligt van bij de aanvang vast
  • De rente ligt op voorhand vast
  • U kent onmiddellijk het totale kostenplaatje

Wilt u weten wat het lenen voor renovatie nu precies kost? Maak dan snel een online simulatie via onze lening simulator.

Welke lening kiezen voor de financiering van een renovatie?

Renovatielening

  • U leent een vast bedrag voor de verschillende renovatiewerken.
  • U betaalt maandelijks een vast bedrag af, tegen een vaste rente en looptijd.
  • U geniet van een fiscaal voordeel door de interesten bij te schrijven op uw belastingaangifte.

Renovatielening aanvragen >

Persoonlijke lening voor renovaties

  • U leent een vast bedrag voor de renovatie maar ook voor andere zaken die u niet via een renovatielening kunt lenen. (verf, meubelen, TV, verlichting)
  • U hoeft ons helemaal geen offerte door te sturen ter verantwoording van het geleende bedrag.
  • U betaalt maandelijks iets meer in vergelijking met een renovatielening maar u heeft wel meer vrijheid.

Persoonlijke lening voor renovatie aanvragen >

Geld lenen voor renovatie via Finalys

Door de jarenlange samenwerking met de grootste Belgische kredietverstrekkers is Finalys in staat om onnodig tijdverlies te vermijden bij het goedkeuringsproces van uw kredietdossier. Onze snelle afhandeling zorgt ervoor dat u niet langer hoeft te wachten met de uitvoering van de nodige renovaties én dat deze met de best mogelijke kwaliteit kunnen gebeuren.

En savoir plus sur le sujet