Geld lenen voor restschuld

Geld lenen voor restschuld

Geld lenen voor een restschuld? Via Finalys vindt u zeker de lening die bij u past!

Hebt u onlangs besloten uw woning of auto te verkopen? Was de opbrengst echter lager dan verwacht? Blijft u na het doorstorten van het verkoopbedrag met een restschuld die een aanslag op de financiële reserves van uw gezin betekent? Dan biedt geld lenen voor restschuld voor u ongetwijfeld de perfecte uitkomst!

Door het lenen voor de afbetaling van uw restschuld heeft u namelijk, onmiddellijk na aanvaarding van uw dossier, de nodige fondsen beschikbaar, terwijl u de afbetaling ervan over een langere periode kunt gaan uitspreiden.

Geld lenen voor restschuld

Doordat onze medewerkers voortdurende de financiële markten monitoren, kunt u er van op aan dat een krediet via Finalys er steeds één is met een optimale intrestvoet en aan de best mogelijke voorwaarden.

Neemt u gerust een kijkje via onze lening simulator. Dankzij onze service op maat bent u bovendien zeker dat de gekozen formule perfect is aangepast aan de uw financiële situatie en deze van uw gezin. Dat is immers een belangrijke pijler in het Finalys kwaliteitsstreven

Waarom geld lenen voor restschuld?

Wanneer de verkoopprijs van uw woning of auto onvoldoende blijkt om de openstaande lening of hypotheek af te betalen is dit meestal een flinke opdoffer. Het afbetalen van de restschuld om de openstaande kredieten te kunnen afsluiten maakt deze situatie dan nog net iets erger. Deze schuld moet immers in één keer worden vereffend. Toch kan het ook anders!

Indien u er namelijk voor opteert om geld te lenen voor de betaling van uw restschuld, bent u in staat deze, soms zware, lasten over een langere periode te gaan afbetalen. Bovendien is het perfect mogelijk om tegelijkertijd een hergroepering van uw overige kredieten te laten bekijken door één van onze onafhankelijke makelaars. Zo kunt u in één oefening een verlaging van uw overige maandelijkse te kosten te verkrijgen.

Voordelen van geld lenen voor restschuld

  • U hebt het budget snel beschikbaar wanneer u het nodig hebt
  • Het maandelijkse bedrag dat u moet terugbetalen is van bij de aanvang gekend
  • De rente ligt op voorhand vast
  • U kent onmiddellijk het totale kostenplaatje

Wilt u weten hoeveel u betaalt bij het geld lenen voor restschuld? Maak online een simulatie via onze lening simulator.

Geld lenen voor restschuld via Finalys

Door de jarenlange samenwerking met de grootste Belgische kredietverstrekkers is Finalys in staat om onnodig tijdverlies te vermijden bij het goedkeuringsproces van uw kredietdossier.

En savoir plus sur le sujet