Geld lenen particulier

geld lenen als particulier bij FinalysOverweegt u het om als particulier geld te lenen? Dan is de kans reëel dat u al snel verloren loopt in de uitgebreide waaier aan mogelijke kredieten. Zelf op stap gaan om alle mogelijke partijen op te zoeken waar geld lenen als particulier mogelijk is wordt al snel een tijdrovende en vermoeiende bezigheid.

Bovendien zijn de verschillende contracten vaak heel specialistisch opgesteld en bevatten deze zoveel kleine lettertjes dat u veel kans loopt een ongemakkelijk gevoel over te houden aan uw eventuele beslissing. Iets wat absoluut niet de bedoeling kan zijn wanneer u eigenlijk geld leent om als particulier een droom waar te maken of een belangrijke stap in uw leven te zetten.
lening online aanvragen
Het aangaan van een lening voor een huwelijk, een lening voor een renovatie of een krediet voor het opstarten van een deeltijdstudie, elk moeten zij u eigenlijk in feestelijke stemming brengen. Niet beladen met een bezwarend gevoel van onzekerheid.

De onafhankelijke Finalys makelaars monitoren voortdurend de financiële markt om er zeker van te zijn dat geld lenen als particulier steeds aan de beste voorwaarden en tegen de beste rentevoeten kan gebeuren. Dat is immers een belangrijke pijler in het Finalys kwaliteitsstreven.

Waarom geld lenen als particulier?

Ook als particulier zijn er heel wat mijlpalen in uw leven waaraan een flink prijskaartje kan hangen. Denkt u maar eens aan de aankoop van een woning, het geven van een huwelijksfeest, het kopen van een auto en nog zoveel meer.
U bent reeds leningen aangegaan voor meerdere van deze mijlpalen? Dan kan het steeds interessant zijn om eens een hergroepering van uw kredieten te laten bekijken door één van onze onafhankelijke makelaars om zo een verlaging van uw maandelijkse te kosten te verkrijgen.

Voordelen van geld lenen als particulier

  • U hebt het budget snel beschikbaar wanneer u het nodig hebt
  • Het maandelijkse bedrag dat u moet terugbetalen is van bij de aanvang gekend
  • De rente ligt op voorhand vast
  • U kent onmiddellijk het totale kostenplaatje

Wilt u weten hoeveel u betaalt bij het geld lenen als particulier? Maak online een simulatie via onze lening simulator.

Geld lenen als particulier via Finalys

Door de jarenlange samenwerking met de grootste Belgische kredietverstrekkers is Finalys in staat om onnodig tijdverlies te vermijden bij het goedkeuringsproces van uw kredietdossier.

En savoir plus sur le sujet