Lening voor een beugel, gebit of tanden

lening voor beugel,kunstgebit of implantaten

Geld lenen voor een beugel, kunstgebit of implantaten via een persoonlijke lening van Finalys

Een verzorgd gebit is voor de meeste mensen een topprioriteit. Logisch, gezien dit één van de gelaatsonderdelen is, waar bij een eerste ontmoeting veel aandacht aan wordt geschonken.

Wanneer u van uw tandarts of orthodontist echter te horen krijgt dat blokjes of een beugel dragen voor u, uw partner of kind de enige weg is naar een perfect gebit, is het meestal even slikken. Het maakt tenslotte niet uit of u kiest voor een linguale beugel of de eerder klassieke, doorzichtige beugel die aan de voorzijde van het gebit wordt bevestigd, de kostprijs van deze tandheelkundige hulpmiddelen kunnen al snel hoog oplopen.

Met behulp van een persoonlijke lening voor een beugel, kunstgebit of implantaten hoeft u zich echter geen zorgen te maken, gezien deze u in staat stelt de kosten over een langere termijn te spreiden. Het gebit van uw dromen ligt eindelijk binnen handbereik voor een perfecte glimlach die u altijd al wilde hebben!
Lening voor beugel aanvragen

Waarom een lening aangaan voor esthetische tandheelkunde

Het dragen van een tandbeugel heeft misschien vaak een esthetisch doel, toch biedt het op langere termijn ook heel wat voordelen bij het verzorgen van uw gebit. Wanneer tanden niet mooi in lijn staan, leidt dit namelijk ook tot een verhoogd risico op cariës en andere tandaandoeningen.

Een onzichtbare beugel, een blokjesbeugel of de klassieke nachtbeugel bieden naast schoonheidsvoordelen dus ook een meerwaarde bij het streven naar een gezond gebit.
Een gebitsrenovatie daarentegen is vaak noodzakelijk omdat u bijvoorbeeld vandaag niet meer fatsoenlijk kunt eten. Het lange termijn oplossing is dan echt noodzakelijk voor uw dagelijks comfort bij het eten.

Toch is de hoge kostprijs niet zelden schrikwekkend. Met behulp van een persoonlijke lening hoeft dit echter niet langer het geval te zijn!

Voordelen van geld lenen voor een gebitsrenovatie, beugel of implantaten

  • U kunt de hoge medische kosten en aankoop van een beugel of kronen spreiden
  • U hoeft het streven naar een gezond gebit niet langer uit te stellen
  • Mensen zullen uw gebit met bewondering aanschouwen
  • De rente van uw lening ligt op voorhand vast
  • U kent vooraf het totale kostenplaatje

Welke leningen kiezen voor een tandheelkundige ingreep?

Persoonlijke lening

  • Vast bedrag lenen voor een beugel of kronen, maar ook voor andere medische kosten die gerelateerd zijn aan de tandrenovatie of -behandeling zoals tandarts, orthodontist bezoeken.
  • Maandelijks een vast bedrag terugbetalen tegen een vaste rente en looptijd.

Persoonlijke lening aanvragen

Kronen, implantaten, kunstgebit en beugel betalen via een Finalys lening

Een volledige gebitsrenovatie, kronen, implantaten plaatsen of een beugel dragen kan een dure grap worden. Daarom analyseert Finalys uw persoonlijke situatie en zoekt de lening die hier het best bij aansluit. Op die manier wordt geld lenen voor uw gebit- en tandbehandelingen de perfecte oplossing. Dankzij onze handige online simulaties kent u vooraf uw maandelijkse aflossingsbedrag, ook voor andere medische ingrepen.

En savoir plus sur le sujet