Hypothecaire leningen samenvoegen

samenvoegen van  hypothecaire leningen

Voordelig hypothecaire leningen samenvoegen? Via Finalys vindt u de lening op úw maat!

Bent u één van de velen die de afgelopen jaren in vastgoed heeft geïnvesteerd? Dan is de het weinig waarschijnlijk dat u die verschillende eigendommen op één enkel moment heeft aangekocht en heeft de administratieve opvolging van uw investeringen allicht zeer tijdrovend, niet?

Bovendien is er een zeer reële kans dat u voor bepaalde hypothecaire kredieten rentevoeten heeft verkregen die vandaag de dag heel wat voordeliger kunnen en u dus een deel van uw investeringsopbrengst misloopt.

Aanvraag hypothecaire leningen samenvoegen

Hypothecaire leningen samenvoegen tot één enkele lening, met een looptijd die het best aansluit bij uw situatie, laat enerzijds toe om de tijd die u maandelijks moet spenderen aan de opvolging van uw investering drastisch te verminderen, maar anderzijds ook om het rendement ervan te verhogen.

De onophoudelijke zoektocht van onze medewerkers is uw garantie dat uw samengevoegde lening  steeds de beste voorwaarden en de allerbeste rentevoeten biedt.

Waarom hypothecaire leningen samenvoegen?

Hoewel vastgoed al jaren als één van de beste investeringen in termen van lange termijn-rendement wordt genoemd, is de kans zeer reëel dat u sommige leningen werden aangegaan in periodes van minder gunstige rentevoeten. De herzieningskosten om elk dossier afzonderlijk te laten herzien, om zo de intresten te verlagen, kunnen echter al snel oplopen en bovendien een heel tijdrovende bezigheid blijken te zijn.

Hypothecaire leningen samenvoegen tot één enkele lening laat u toe om dezelfde gunstige voorwaarden en tarieven te bekomen voor al uw leningen en bovendien de benodigde voor de opvolging van uw investering sterk te reduceren. Wist u trouwens dat u in één zelfde beweging ook een eventueel nieuw hypothecair krediet kan afsluiten, zodat alle kredieten in één enkel dossier en één enkel krediet gebundeld zijn?

Aarzel dus niet langer en doe vlug de gratis online lening simulatie. U zult versteld staan van de voordelige voorwaarden die Finalys u biedt.

Voordelen van hypothecaire leningen samenvoegen

  • Eén enkele lening om op te volgen
  • Lagere maandelijkse lasten
  • Eén enkele, geoptimaliseerde, rentevoet voor het geheel
  • U kent onmiddellijk het totale kostenplaatje

Wilt u weten hoeveel u betaalt bij het samenvoegen van hypothecaire leningen? Maak online een simulatie via onze lening simulator.

Hypothecaire leningen samenvoegen via Finalys

Door de jarenlange samenwerking met de grootste Belgische kredietverstrekkers is Finalys in staat om u een hogere kans op goedkeuring van uw nieuwe hypothecaire lening te bieden. Onze service op maat biedt u bovendien de zekerheid dat de resulterende lening er één is op úw maat.