Hergroeperen van leningen

samenvoegen van leningen

Voordelig leningen hergroeperen? Via Finalys vindt u de lening op úw maat!

Indien u doorheen de jaren verschillende leningen bent aangegaan, bij één of meerdere aanbieders, is de kans reëel dat u intussen niet het overzicht over de, vaak sterk verschillende, leningsvoorwaarden bent verloren, maar dat u bovendien te hoge maandelijkse lasten aan het betalen bent.

Rentevoeten veranderen namelijk voortdurend en de kans is dan ook groot dat de tarieven van één of meer van uw lopende leningen intussen veel hoger zijn dat de huidige.

Hergroeperen van leningen aanvragen

Daarnaast maakt een hoger aantal leningen de situatie niet eenvoudiger wanneer u een extra lening wilt aangaan, bijvoorbeeld voor de uitvoering van renovatiewerken aan uw woning. Door het hergroeperen van uw leningen, bestaand én nieuw, via Finalys krijgt u niet alleen terug een overzienbare administratieve en financiële situatie, u heeft ook de kans om de maandelijkse afbetalingen te optimaliseren volgens uw huidige situatie.

Doordat onze onafhankelijke makelaars voortdurend de financiële markt monitoren, kunt u er immers van op aan dat het resulterende krediet er één is dat voldoet aan de beste voorwaarden en tegen de allerbeste rentevoeten wordt aangeboden.

Waarom leningen hergroeperen?

Belangrijke stappen in het leven gaan vaak gepaard met hogere kostenplaatjes en dus ook met het aangaan van leningen voor de spreiding van deze kosten over een langere periode. De aankoop van een woning of een keuken, de betaling van de kosten voor een huwelijk, leningen voor renovatiewerken, het zijn slechts enkele vaak voorkomende voorbeelden. Deze worden echter zelden op eenzelfde moment aangegaan en worden bovendien vaak bij verschillende kredietverstrekkers afgesloten. Het resultaat is een overvloed aan uiteenlopende voorwaarden, rentevoeten die bij het ene krediet al voordeliger zijn dan bij het andere en verschillende maandelijkse afbetalingen die samengeteld een zware hypotheek leggen op uw gezinsbudget.

Met het hergroeperen van uw leningen stelt u snel en eenvoudig een einde aan deze ongezonde toestand. Finalys biedt u immers de kans al uw huidige leningen, samen met een eventuele nieuwe lening, samen te voegen tot één enkele lening en dit tegen de beste geldende voorwaarden van het moment. Op die manier bespaart u niet alleen heel wat op uw maandelijkse lasten, u vereenvoudigt tezelfdertijd de administratieve rompslomp.

Aarzel dus niet langer en doe vlug de gratis online lening simulatie. U zult versteld staan van de voordelige voorwaarden die Finalys u biedt.

Voordelen van het hergroeperen van leningen

  • Eén enkele lening om op te volgen
  • Lagere maandelijkse lasten
  • Eén enkele, geoptimaliseerde, rentevoet voor het geheel
  • U kent onmiddellijk het totale kostenplaatje

Wilt u weten hoeveel u betaalt bij het hergroeperen van leningen? Maak online een simulatie via onze lening simulator.

Hergroeperen van leningen via Finalys

Door de jarenlange samenwerking met de grootste Belgische kredietverstrekkers is Finalys in staat om u een hogere kans op goedkeuring van uw nieuwe lening te bieden. Onze service op maat biedt u bovendien de zekerheid dat de resulterende lening er één is op úw maat.