Hergroeperen van kredieten

samenvoegen van kredieten

Voordelig kredieten hergroeperen? Via Finalys vindt u de lening op úw maat!

Bent u doorheen de jaren ook verschillende kredieten aangegaan? Verliest u soms het overzicht door de uitgebreide administratie die deze met zich mee brengen? Bent u geïnteresseerd in het verlagen van uw maandelijkse lasten door al uw kredieten samen te voegen tot één enkel, voordeliger geheel? Dan is het hergroeperen van kredieten via Finalys voor u, zonder enige twijfel, de perfecte oplossing.

Hergroeperen van kredieten aanvragen

Doordat onze onafhankelijke makelaars voortdurend de financiële markt monitoren, kunt u er immers van op aan dat het resulterende krediet er één is dat voldoet aan de beste voorwaarden en tegen de allerbeste rentevoeten wordt aangeboden. Verder mag u er op vertrouwen dat het krediet in kwestie helemaal op maat is van uw persoonlijke situatie!

Waarom kredieten hergroeperen?

Net als voor de meeste mensen, is de kans groot dat ook u doorheen de jaren verschillende kredieten bent aangegaan en dit onder tal van vormen. Persoonlijke leningen zijn tenslotte een eenvoudige en veelgebruikte manier om de kosten voor duurdere aankopen of grotere projecten over een langere termijn uit te spreiden, terwijl kredietkaarten voor de meesten onder ons even gangbaar zijn geworden als een gewone bankkaart.

Doordat deze kredieten echter meestal op verschillende momenten – en vaak ook bij verschillende aanbieders – worden afgesloten, zijn zowel de voorwaarden van de kredieten, als de bijbehorende rentevoeten, vaak zeer uiteenlopend. Het gevolg: u ziet zich geconfronteerd met een brede waaier aan terugbetalingsvoorwaarden en  rentevoeten die vaak allesbehalve de voordeligste op de financiële markt zijn.

Met het hergroeperen van kredieten heeft u de mogelijkheid om alle kredieten tegen het meest gunstige rentetarief en aan eenzelfde set voorwaarden te bundelen. Op die manier bespaart u niet alleen heel wat op uw maandelijkse lasten, u vereenvoudigt tezelfdertijd de administratieve rompslomp.

Aarzel dus niet langer en doe vlug de gratis online lening simulatie. U zult versteld staan van de voordelige voorwaarden die Finalys u biedt.

Voordelen van het hergroeperen van kredieten

  • Eén enkel krediet
  • Lagere maandelijkse lasten
  • Eén enkele, geoptimaliseerde, rentevoet voor het geheel
  • U kent onmiddellijk het totale kostenplaatje

Wilt u weten hoeveel u betaalt bij het hergroeperen van kredieten? Maak online een simulatie via onze lening simulator.

Hergroeperen van kredieten via Finalys

Door de jarenlange samenwerking met de grootste Belgische kredietverstrekkers is Finalys in staat om u een hogere kans op goedkeuring van uw kredietdossier te bieden. Onze service op maat biedt u bovendien de zekerheid dat het resulterend krediet er één op úw maat is.

En savoir plus sur le sujet