20.000 euro lenen

Bent u op zoek naar de beste partner om 20.000 euro te lenen? Hebt u graag zekerheid dat uw lening perfect op maat is van uw situatie en noden? Wenst u samen te werken met een partij die voortdurend de financiële markt afspeurt, op zoek naar de beste tarieven en voorwaarden, om zo zeker te zijn van het allerbeste aanbod voor haar klanten? Dan bent u bij Finalys aan het juiste adres.

Het maakt niet uit of u een lening van 20.000 euro wilt aangaan onder de vorm van een persoonlijke lening, voor het samenvoegen van kredieten, het samenvoegen van een hypothecaire lening of als renovatielening, onze experts vinden voor u gegarandeerd de beste oplossing. Voor elk van onze financiële adviseurs is het vinden van het perfect krediet binnen de brede waaier aan mogelijke oplossingen op de Belgische markt immers een ware passie.

20.000 euro lenen kan bij Finalys onder verschillende vormen

Maandelijkse aflossingen voor een lening van 20.000 euro

Het afbetalen van een lening of krediet gebeurt steeds door middel van maandelijkse aflossingen. Ook bij een lening van 20.000 euro bestaan deze maandelijkse schijven enerzijds uit een rente en anderzijds uit de eigenlijke aflossing van het geleende bedrag.

Bent u nieuwsgierig hoeveel uw maandelijkse afbetaling bedraagt wanneer u een lening van 20.000 euro afsluit? Met onze handige lening simulator berekent u snel en eenvoudig uw maandelijkse aflossing.
€ 20.000,-lening aanvragen

Meer of minder dan 20.000 euro geld lenen?

Bent u niet helemaal zeker dat 20.000 euro geld lenen voldoende veiligheid biedt om ook onvoorziene omstandigheden probleemloos de baas te kunnen? Of hebt u toch meer dan 20.000 euro nodig door de omvang van het project?

Het spreekt voor zich dat u ook minder dan 20.000 euro kunt lenen. Bij Finalys kunt u kredieten afsluiten vanaf 2.501 euro. Wij raden u dan ook aan om onze handige lening simulator te gebruiken om uw eigen bedrag, looptijd en type lening te kiezen en uw mogelijkheden te ontdekken.

Persoonlijke lening van 20.000 euro

Een persoonlijke lening van 20.000 euro kan een maximale looptijd hebben van 10 jaar of 120 maanden.
Wilt u een ander bedrag lenen of een andere looptijd van het krediet hanteren? Via onze persoonlijke lening simulatie kiest u zelf het gewenste bedrag en de looptijd om uw maandelijkse aflossing exact te kennen.
Aanvragen Meer Info

Renovatielening van 20.000

Een renovatielening of verbouwingslening voor een bedrag van 20.000 kan een maximale looptijd hebben van 10 jaar of 120 maanden. Een lening van 20.000 euro voor de renovatie of verbouwing van uw huis kunt u maximaal in 10 jaar (120 maanden) tijd aflossen.

U wenst een kleiner bedrag te lenen voor uw verbouwing of renovatie? Geen probleem, via onze renovatielening simulatie kiest u zelf het bedrag en de looptijd om uw maandelijkse aflossing exact te kennen. Let wel, voor kleinere bedragen is het soms interessanter om te kiezen voor een persoonlijke lening.
Aanvragen Meer Info

Samenvoegen van kredieten ten bedrage van 20.000 euro

Wanneer u verschillende kredieten heeft dan kan de keuze om kredieten samen te voegen u extra ademruimte verschaffen. Al uw kredieten worden dan tot slechts één enkel krediet samengevoegd, wat heel wat voordelen verschaft onder de vorm van gunstigere maandelijkse afbetalingen en een betere rentevoet.
Een samenvoegingskrediet voor een bedrag van 20.000 euro heeft een maximale looptijd van 120 maanden of 10 jaar.
Aanvragen Meer Info

Samenvoegen van hypothecaire leningen voor 20.000

U bent momenteel eigenaar van een woning maar u betaalt te veel of u wilt bijkomende renovatie- werken uitvoeren? Wanneer u een hypothecaire lening hebt lopen en meer financiële ademruimte wenst te creëren, is het samenvoegen van uw hypothecaire leningen een perfecte oplossing.
Concreet wil dit zeggen dat wij uw huidige hypothecaire leningen of extra leningen bundelen tot één enkele lening. Zo bespaart u heel wat geld en heeft u maandelijks een duidelijk overzicht van uw aflossingen.
Aanvragen Meer Info

Andere bedragen dan 20.000 lenen ?

Ontdek ook onze leningen voor 10.000, 15.000, 20.000, 40.000, 50.000 en meer.

En savoir plus sur le sujet