Kredietmakelaars West-Vlaanderen

geld lenen in West-Vlaanderen

Een kredietmakelaar vinden in West-Vlaanderen? Via Finalys kunt u eenvoudig geld lenen in West-Vlaanderen!

U wilt geld lenen of bent op zoek naar degelijk financieel advies op maat in de regio West-Vlaanderen? Als kredietmakelaar biedt Finalys u solide advies, helemaal volgens uw specifieke situatie, eender waar in de provincie West-Vlaanderen u zich ook bevindt!
Al meer dan 20 jaar staan wij onze klanten met raad en daad bij, wanneer het gaat over het vinden van de beste financiële oplossingen zoals persoonlijke leningen, renovatieleningen, samenvoegen van leningen en samenvoegen van hypothecaire leningen.

Bovendien garanderen wij steeds een lening tegen de beste prijs en met de gunstigste voorwaarden op de markt.

Lening Online Simulatie!

Advies voor een lening, ook bij u thuis én buiten kantooruren

U hebt een druk gezinsleven: dagelijks de kinderen naar school of de crèche brengen, een tijdrovende job, een partner die ook elke dag moet gaan werken, … Er blijft dus maar weinig of geen tijd over om naar de bank of een kredietmaatschappij te gaan in West-Vlaanderen, zeker tijdens de kantooruren. Doordat vele aanbieders buiten kantooruren en in het weekend gesloten zijn, betekent dit vaak dat u hieraan één van uw schaarse vakantiedagen moet opofferen.

Met Finalys kan het echter anders. Als ervaren kredietmakelaar kiezen wij ervoor om ook bij u thuis in West-Vlaanderen langs te komen en dat op het moment dat u het beste uitkomt. Zo kunt u samen met ons ’s morgens, ’s avonds of tijdens de middag, op een rustige en comfortabele manier, uw contract ondertekenen.

Specialisten in verschillende steden in West-Vlaanderen

Het is onmogelijk voor ons om in iedere stad zoals Brugge, Kortrijk, Roeselare, Tielt, Waregem, Knokke-Heist en andere steden of gemeentes van de provincie West-Vlaanderen een kantoor te hebben.

Om u toch van verre verplaatsingen te vrijwaren, vragen wij u om uw aanvraag zo nauwkeurig mogelijk via ons online leningformulier in te vullen zodat wij over alle gegevens beschikken om u het meest gepaste voorstel te doen. Vanaf het ogenblik dat wij van de bank een aanvaarding krijgen nemen wij met u afspraak voor ondertekening van het contract bij u thuis.

Hoe een lening aanvragen in West-Vlaanderen?

  • Vul uw aanvraag in via ons lening aanvraagformulier. Bij vragen of problemen kunt u ons contacteren via e-mail of telefoon.
  • We stellen een dossier op en gaan vervolgens in alle discretie voor u op zoek naar de lening met de beste voorwaarden op de markt.
  • Wij komen bij u langs in West-Vlaanderen, waar het dossier voor de lening wordt gefinaliseerd.
  • Het geld wordt na ondertekening van het contract en validatie door de bank binnen maximaal 48 uur op uw rekening gestort.

En savoir plus sur le sujet