Kredietmakelaar Leuven

geld lenen in regio Leuven

Een kredietmakelaar vinden in regio Leuven? Via Finalys kunt u eenvoudig geld lenen in Leuven en omstreken!

Wilt u geld lenen? Wenst u een degelijk financieel advies? Woont of werkt u bovendien in het Leuvense? Dan is Finalys de perfecte oplossing voor u! Als kredietmakelaar bieden wij u namelijk graag vrijblijvend advies over leningen in Leuven !

Al meer dan 10 jaar kunnen onze Belgische klanten bij ons terecht voor lening- of kredietoplossingen op maat en dit zowel voor persoonlijke leningen, renovatieleningen, samenvoegen van leningen, als voor het samenvoegen van hypothecaire leningen. Doordat wij bovendien totaal onafhankelijk zijn, kunnen wij u steeds een lening aan de beste prijs en voorwaarden op de markt garanderen.

Lening Online Simulatie!

Geld lenen in Leuven

U kunt natuurlijk gaan wandelen doorheen de soms drukke straten van de Leuvense binnenstad, op zoek naar de talloze aanbieders van leningen. Alleen zijn er zoveel banken en kredietverstrekkers in Leuven, dat u al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Daarnaast gaat u zich misschien ook te zeer beperken tot de lokale markt.

Geld lenen in Leuven via Finalys heeft daarom heel wat voordelen:

 • U hoeft zich niet te verplaatsen in Leuven, doe uw aanvraag gewoon online via onze lening simulator
 • Wij gaan tussen de verschillende leningen op de markt GRATIS voor u op zoek naar de meest interessante formule voor uw specifieke situatie
 • Wij komen bij u thuis langs in Leuven, wanneer u dit wenst (’s avonds, ’s middags, ’s morgens – ook ná kantooruren) voor de ondertekening van het contract
 • Geen lange wachttijden in de file of aan het loket
 • Doordat het gehele aanvraagproces online gebeurt, bent u niet beperkt tot de standaard kantooruren. U regelt alles gewoon op de tijdstippen dat het U het beste past
 • Een discrete behandeling van uw aanvraag en dit in uw eigen omgeving

 Onafhankelijk advies in Leuven en omstreken

Finalys is een onafhankelijke kredietmakelaar die al meer dan 10 jaar actief is in Leuven en omstreken. Door onze jarenlange ervaring werken wij samen met de beste kredietinstellingen in België. Onze goede contacten garanderen u een grote slaagkans voor uw kredietaanvraag en dit aan de beste voorwaarden.

Geen verborgen kosten, u vraagt het benodigde bedrag en bij goedkeuring van de lening krijgt u dit integraal gestort. Dit lijkt op het eerste gezicht logisch, maar net daarin onderscheiden we ons het meest van de concurrenten!

Hoe een lening aanvragen in Leuven?

 • Vraag een offerte aan via onze online lening simulator
 • We stellen een dossier op en gaan in alle discretie voor u op zoek naar de lening met de beste voorwaarden op de markt in België
 • U ontvangt ons voorstel van de beste lening
 • U maakt een afspraak en onze financieel adviseur komt langs in Leuven, om het contract te onderteken.
 • Het geld wordt na ondertekening van het contract en validatie door de bank binnen maximaal 48 uur op uw rekening gestort.