Kredietmakelaar Hasselt

geld lenen in regio Hasselt

Een kredietmakelaar vinden in regio Hasselt? Via Finalys kunt u eenvoudig geld lenen in Hasselt en omstreken!

Wilt u geld lenen of bent u op zoek naar degelijk financieel advies? Woont of werkt u bovendien in het Hasseltse? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Als kredietmakelaar biedt Finalys u namelijk ook graag vrijblijvend advies over leningen in Hasselt!

Al meer dan 10 jaar bieden wij onze Belgische klanten lening- of kredietoplossingen aan zoals persoonlijke leningen, renovatieleningen, samenvoegen van leningen, als voor het samenvoegen van hypothecaire leningen.

Doordat wij bovendien een onafhankelijke kredietmakelaar zijn, kunnen wij u steeds een lening aan de beste prijs en voorwaarden op de markt garanderen.

Lening Online Simulatie!

Geld lenen in Hasselt

U kunt natuurlijk de straten van de Hasseltse binnenstad afschuimen, op zoek naar lening aanbieders. Alleen zijn er zoveel verschillende banken en kredietverstrekkers in Hasselt, dat u al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Daarnaast gaat u zich misschien ook te zeer beperken tot de lokale markt.

Geld lenen in Hasselt via Finalys heeft daarom heel wat voordelen:

 • U hoeft zich niet te verplaatsen in Hasselt, doe uw aanvraag gewoon online via onze lening simulator
 • Wij gaan tussen de verschillende leningen op de markt GRATIS voor u op zoek naar de meest interessante formule voor uw specifieke situatie
 • Wij komen bij u thuis langs in Hasselt, wanneer u dit wenst (’s avonds, ’s middags, ’s morgens – ook ná kantooruren) voor de ondertekening van het contract
 • Geen lange wachttijden in de file of aan het loket
 • Doordat het gehele aanvraagproces online gebeurt, bent u niet beperkt tot de standaard kantooruren. U regelt alles gewoon op de tijdstippen dat het U het beste past
 • Een discrete behandeling van uw aanvraag en dit in uw eigen omgeving

 Onafhankelijk advies in Hasselt en omstreken

Finalys is een onafhankelijke kredietmakelaar die al meer dan 10 jaar actief is in Hasselt en omstreken. Door onze jarenlange ervaring werken wij samen met de beste kredietinstellingen in België. Onze goede contacten garanderen u een grote slaagkans en de beste voorwaarden voor uw kredietaanvraag.

Geen verborgen kosten, u vraagt het benodigde bedrag en bij goedkeuring van de lening krijgt u dit integraal gestort. Dit lijkt op het eerste gezicht logisch, maar net daarin onderscheiden we ons het meest van de concurrenten!

Hoe een lening aanvragen in Hasselt?

 • Vraag een offerte aan via onze online lening simulator
 • We stellen een dossier op en gaan in alle discretie voor u op zoek naar de lening met de beste voorwaarden op de markt in België
 • U ontvangt ons voorstel van de beste lening
 • U maakt een afspraak en onze financieel adviseur komt langs in Hasselt, om het contract te onderteken.
 • Het geld wordt na ondertekening van het contract en validatie door de bank binnen maximaal 48 uur op uw rekening gestort.