Kredietmakelaars Antwerpen

geld lenen in regio Antwerpen

Een kredietmakelaar vinden in regio Antwerpen? Via Finalys kunt u eenvoudig geld lenen in Antwerpen en omstreken!

Wilt u geld lenen of bent u op zoek naar deskundig financieel advies in de regio Antwerpen? Geen probleem, Finalys stelt haar expertise op het vlak van kredieten in de regio Antwerpen met plezier vrijblijvend ter uwer beschikking!

Al meer dan 10 jaar bieden wij onze Belgische klanten de beste lening- of kredietoplossingen op maat aan, zoals persoonlijke leningen, renovatieleningen, samenvoegen van leningen en samenvoegen van hypothecaire leningen.

Als kredietmakelaar garanderen wij u niet alleen een lening aan de beste prijs op de markt, maar zorgen wij bovendien voor de meest gunstige voorwaarden.

Lening Online Simulatie!

Geld lenen in Antwerpen

U kunt natuurlijk gaan rondlopen in de prachtige Antwerpse binnenstad, om op die manier de verschillende aanbieders van leningen op te zoeken.
Alleen zijn er zoveel verschillende banken en kredietverstrekkers in Antwerpen – én zijn de voorwaarden telkens zo uiteenlopend – dat u al snel door de bomen het bos niet meer ziet.
Bovendien loopt u op die manier het risico dat u zich te sterk gaat beperken tot de lokale markt.

Geld lenen in Antwerpen via Finalys biedt daarom tal van voordelen:

  • U hoeft zich niet te verplaatsen in Antwerpen, doe uw aanvraag gewoon online via onze lening simulator
  • Wij vergelijken de verschillende leningen van verschillende aanbieders voor u
  • Wij komen bij u thuis langs in Antwerpen, wanneer u dit wenst (’s avonds, ’s middags, ’s morgens – ook ná kantooruren) voor de ondertekening van het contract
  • Geen lange wachttijden in de file of aan het loket
  • Een discrete behandeling van uw aanvraag en dit in uw eigen omgeving

Onafhankelijk advies in Antwerpen en omstreken

Finalys is een onafhankelijke kredietmakelaar die al meer dan 10 jaar actief is in Antwerpen en omstreken. De jarenlange samenwerking met de beste kredietinstellingen in België zorgt ervoor dat wij met elk van deze partijen een goede relatie hebben opgebouwd. Hierdoor kunnen wij u een grote slaagkans garanderen voor uw kredietaanvraag en dit steeds aan de beste voorwaarden.
U hoeft zich ook nooit zorgen te maken over kleine lettertjes in onze dienstverlening. Finalys hanteert immers geen verborgen kosten, en stelt u, na goedkeuring van het kredietdossier, het bedrag ter beschikking dat u heeft gevraagd. Dit mag op het eerste zicht logisch lijken, maar toch onderscheiden we ons onder andere op dit gebied sterk van onze concurrenten !

Hoe een lening aanvragen in Antwerpen?

  • Vraag een offerte aan via onze online lening simulator
  • We stellen een dossier op en gaan in alle discretie voor u op zoek naar de lening met de beste voorwaarden op de markt in België
  • U ontvangt ons voorstel van de beste lening
  • U maakt een afspraak en onze financieel adviseur komt langs in Antwerpen, om het contract te onderteken.
  • Het geld wordt na ondertekening van het contract en validatie door de bank binnen maximaal 48 uur op uw rekening gestort.