Over ons

Over ons

De persoonlijke lening en groepering van kredieten specialist

Het bedrijf Finalys werd 10 jaar geleden opgericht om de beste financiële oplossing aan onze klanten aan te bieden. Wij zijn een kredietmakelaar en bieden onze diensten op een doordachte en verantwoordelijke manier aan.

Transparante dienstverlening en bezinningsperiode

Wij streven ernaar om onze diensten op een 100% transparante manier aan te bieden, daarom bieden wij u de mogelijkheid om al de documenten beschikbaar te stellen vóór ondertekening, zodat u deze op uw gemak kunt analyseren. Op onze website kan u de algemene voorwaarden van een persoonlijke lening of een hypothecaire lening terugvinden.

Kwaliteit en snelheid

Wij zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit snelheid en eerlijkheid van onze dienstverlening het verschil zal maken ten opzichte van andere bedrijven die dezelfde producten aanbieden. Wij begeleiden elke klant gedurend het volledige proces voor een optimale dienstverlening. Binnen 48u kan het geld al op uw rekening gestort worden.

Dossierkosten = 0 Eur

Finalys is een bemiddelaar (kredietmakelaar) tussen de klant een de bank die de beste offerte op de markt zal kunnen aanbieden. Wij rekenen geen dossierkosten aan noch geen enkele vorm van vergoeding, onze diensten worden u gratis aangeboden.

Indien u vragen heeft over onze verschillende krediet mogelijkheden (persoonlijke lening, groepering van kredieten, hypothecaire lening,…) of indien u een afspraak wenst te maken met één van onze deskundigen, aarzel niet om ons te contacteren, wij beantwoorden uw vragen met veel plezier.