Leningen

Leningen? Profiteer van een lening via Finalys

Teneinde al uw dromen of projecten te verwezenlijken is het vaak nodig om een lening aan te vragen.
Het is eigenlijk een lening die bestaat uit het bedrag dat u nodig hebt om een product te kopen, gaande van een materieel voorwerp tot een onroerend goed. Finalys stelt dat geld ter beschikking om uw leven meer kleur te geven door datgene te kunnen kopen waar u al jaren van droomt.
Een krediet is een snelle en doeltreffende oplossing wanneer u geld nodig hebt.

persoonlijke lening voor al uw persoonlijke begeertehergroepering van kredieten: slechts één dossierOvername en groepering van hypothecaire leningen

Leningen voor alle doeleinden

Finalys biedt u een waaier aan leningen, een kredietovername ook hergroepering van kredieten genoemd, een groepering van hypothecaire leningen of een persoonlijke lening. U gaat er ongetwijfeld één kunnen vinden dat aan uw verwachtingen voldoet.

Mensen die bvb een moto of een auto willen kopen, kunnen genieten van onze persoonlijke lening. Verbouwingsplannen horen ook bij een persoonlijke lening of bij een renovatielening.
De jonggehuwden zitten vaak met veel onkosten en verschillende aangegane kredieten om de huwelijksreis, het huis en de nieuwe wagen te kunnen financieren. In dat geval is een samenvoegen van leningen de beste oplossing.
Bent u al enkele jaren aan het werk en wenst u nu eigenaar van uw woning te worden, dan kan u denken aan een hypothecaire lening.
Bij Finalys is er altijd een krediet dat afgestemd is op uw leeftijd, uw arbeidssituatie, of uw privéleven.
Omdat we voortdurend trachten uw leven aangenaam te maken, zoeken we steeds voor u de beste op maat oplossing.

Beheersgemak

Omdat we eerst klanten zijn, en dan pas professionals, weten we dat een kredietvoorstel niet vanzelfsprekend is.
De lange tijd tussen twee afspraken met uw bankier, bang om beoordeeld te worden,…: er bestaan genoeg redenen om weinig vertrouwen te hebben in een kredietvoorstel of een partner.
Precies daarom wil Finalys u tonen dat u ons 100% mag vertrouwen.
We hebben zelfs beslist om er vóór u te zijn en u volledig te vertrouwen: ons persoonlijke lening is zeer toegankelijk en er wordt geen verantwoording gevraagd.
Geen aankoopbewijs, geen lastige vraag, alles wordt in alle vertrouwelijkheid behandeld.
Wat de organisatie betreft, bent u volledig vrij om de administratieve stappen bij u thuis te beheren. Die zijn ook gemakkelijker en minder lang. U kunt trouwens ook zelf vaststellen hoe we alles keurig beheren dankzij een simulatie tool: in enkele seconden tijd krijgt u een idee van het bedrag en aflossing van uw krediet.Snelheid en kwaliteit

Snelheid en kwaliteit

De eigenheid van Finalys is het uitstekende  service, het persoonlijk advies en het feit dat het bedrag snel op uw rekening staat zodra het wordt aangevraagd (binnen de 24u na ondertekening van het contract et validatie van de documenten), ongeacht de soort krediet waarin u geïnteresseerd bent (behalve de hypothecair natuurlijk).
Bovendien staan we steeds tot uw beschikking voor bijkomend advies.