Geld lenen voor een rijbewijs

Wilt u een rijbewijs halen voor de auto, motor of vrachtwagen maar u heeft niet meteen het geld hiervoor? Geld lenen via een persoonlijke lening is dan de ideale manier om toch nog de kosten van de rijschool, en waarom ook niet om de auto zelf te financieren. Zo kunt u op een zeer korte termijn zeer snel over uw rijbewijs beschikken.

Waarom lenen voor een rijbewijs

geld lenen voor een reijbewijs

Geld lenen voor een rijbewijs? Via Finalys vindt u zeker een lening die bij u past!

Wilt u met de auto leren rijden maar heeft u bijvoorbeeld geen begeleider of wilt u meteen alleen rijden, dan is een volledige opleiding boor een B rijbewijs via de rijschool zeker iets wat u zoekt. Een volledig pakket van zowel theorie als praktijklessen kan toch al enkele duizenden euro’s kosten. Hier rekenen we dan nog niet de kosten van uw auto, verzekering of belastingen voor uw wagen.

Voor een C, D, DE of CE rijbewijs kunnen de kosten nog meer oplopen in vergelijking met een gewoon B rijbewijs. Een rijschool in de buurt kan u zeker vertellen wat de mogelijkheden zijn en wat de totale kosten zijn om uw rijbewijs te behalen.

Geld lenen voor een rijbewijs kan verstandig zijn wanneer u hiermee de kans op werk vergroot. Heel veel werkgevers eisen vandaag dat u een rijbewijs heeft. Voor bepaalde beroepen heeft u ook een specifiek rijbewijs nodig. Indien u dan een lening aangaat voor uw rijbewijs dan is dit een goede investering die zich zeer snel terugbetaalt.

Lening voor rijbewijs aanvragen

 

Voordelen van geld lenen voor een rijbewijs

  • U kunt meteen alle kosten met betrekking tot het rijbewijs betalen: theorie-& praktijklessen via rijschool, boek, auto, verzekering en belastingen
  • Het maandelijkse bedrag dat u moet terugbetalen ligt vast
  • De rente ligt op voorhand vast
  • Je weet vooraf hoeveel alles gaat kosten

Wilt u weten hoeveel u maandelijks moet afbetalen voor een lening voor een rijbewijs? Maak online een simulatie via onze lening simulator.

Rijbewijs kosten betalen via een Finalys lening

De kosten van een rijbewijs kunnen al snel gaan oplopen. Daarom bekijken we samen met Finalys welke lening er past bij uw persoonlijke situatie. Geld lenen voor uw rijopleiding en bijkomende kosten zijn perfect mogelijk via onze leningen. Via onze handige online simulaties kunt u zelf uw maandelijkse aflossingsbedrag berekenen.

En savoir plus sur le sujet