Lening voor nieuw dak

lening voor nieuw dak

Een lening voor een nieuw dak nodig? Via Finalys vindt u de lening op úw maat!

Bent u aan het bouwen of verbouwen en maakt het plaatsen van een nieuw dak deel uit van uw geplande werken? Heeft u bij verschillende partijen een offerte gevraagd, maar slaat de schrik u om het hart bij het zien van de bedragen die hierop vermeld worden? Neemt u het gerust van ons aan, u hoeft niet te wanhopen of uw plannen op te bergen.

Lening voor nieuw dak aanvragen

Met behulp van de Finalys lening voor een nieuw dak kunt u onbezorgd kiezen uit de verkregen offertes, wetende dat u de bijhorende kosten over een langere periode kunt gaan uitspreiden. En dit bovendien tegen de best mogelijke voorwaarden!

Hoe u hiervan zeker kunt zijn? Daarvoor zorgen de Finalys medewerkers elke dag. Dagelijks speuren zij immers de financiële markten af naar de voordeligste rentevoeten en de beste voorwaarden, om er zo voor te zorgen dat een lening van Finalys ook steeds de beste lening is.

Waarom een lening voor een nieuw dak?

Indien uw huidig dak dermate verweerd is door de tijd, dat een dakrenovatie niet langer een mogelijkheid is, bestaat de kans dat u momenteel al heel wat problemen begint te ondervinden van het insijpelen van water of op het vlak van isolatie. Of misschien heeft u het uitzicht van uw woning doorheen de jaren zoveel mooier gemaakt dat het huidige dak een doorn in het oog is geworden en afbreuk doet aan de stijlvolle uitstraling van het geheel.

Welke de reden van uw keuze voor een nieuw dak ook mag zijn, de kans is reëel dat u noch de tijd, noch de zin heeft om hier ettelijke jaren voor te gaan sparen, terwijl de kostprijs van een nieuw dak zeker niet de minste is. Met behulp van de lening voor een nieuw dak hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. U kunt de werken onmiddellijk laten uitvoeren, terwijl u de kosten ervoor in maandelijkse schijven gaat afbetalen. Een oplossing die de financiële impact van uw werken heel wat draaglijker maakt voor het gezinsbudget.

Een lening voor een nieuw dak is bovendien een renovatielening, waardoor dit ook fiscale voordelen met zich mee brengt. Aarzel dus niet langer en doe vlug de gratis online lening simulatie. U zult vast versteld staan van de voordelige voorwaarden die u bij Finalys krijgt.

Voordelen van een lening voor een nieuw dak

  • U hebt het budget onmiddellijk beschikbaar wanneer u het nodig hebt
  • Het maandelijkse bedrag dat u moet terugbetalen is van bij de aanvang gekend
  • U kunt genieten van de fiscale voordelen van de renovatielening
  • De rente ligt op voorhand vast
  • U kent onmiddellijk het totale kostenplaatje

Wilt u weten hoeveel u betaalt bij een lening voor een nieuw dak? Maak online een simulatie via onze lening simulator.

Lening voor nieuw dak via Finalys

Door de jarenlange samenwerking met de grootste Belgische kredietverstrekkers is Finalys in staat om onnodig tijdverlies te vermijden bij het goedkeuringsproces van uw kredietdossier. Onze snelle afhandeling is uw beste garantie dat u geen onnodig hoeft te wachten voor het plaatsen van uw nieuw dak.

En savoir plus sur le sujet