Geld lenen voor isolatie

Geld lenen voor de isolatie van uw huis

Geld lenen voor het isoleren van uw huis? Via Finalys vindt u zeker een isolatielening die bij u past!

Met de voortdurende stijgende energieprijzen is het isoleren van uw woning of kantoor geen overbodige luxe. Alleen al door de grondige isolatie van ramen, deuren, zolder en spouwen bent u in staat om verwarmingskosten drastisch terug te schroeven en kunt u heel wat besparen op uw energiefactuur.

De aankoop en plaatsing van isolerende materialen is echter verre van goedkoop. Geld lenen voor isolatie is dan ook een zeer rendabele oplossing, waardoor u nu reeds kan beginnen besparen, terwijl u de investeringskost over een langere periode gaat spreiden.

Waarom geld lenen voor isolatie

Het isoleren van een woning of kantoor is een vrij hoge kost die u in één keer dient te betalen, terwijl u het benodigde budget niet altijd beschikbaar heeft. Geld lenen voor de aankoop van het nodige materiaal en de plaatsing ervan door ervaren vaklui zorgt ervoor dat u die broodnodige investering niet langer op de lange baan hoeft te schuiven. Bovendien kunt u met uit de isolatiewerken resulterende besparingen waarschijnlijk al een mooi deel van uw maandelijkse afbetaling bekostigen. Geld lenen voor isolatie is dus een investering aangaan die zichzelf terugbetaal-t.

Geld lenen voor isolatie

Renovatiepremies

Vergeet ook niet dat als je werken of renovaties onderneemt met als doel isolatie of energiebesparing, het waarschijnlijk mogelijk zal zijn om een premie en/of een fiscale aftrek te krijgen via het Vlaams Gewest.
Meer info :

Voordelen van het geld lenen voor isolatie

  • U kunt de nodige isolatiewerkzaamheden onmiddellijk uitvoeren
  • U kunt sneller beginnen met besparen op uw maandelijkse energiefactuur
  • Het maandelijkse bedrag dat u moet terugbetalen ligt van bij de aanvang vast
  • De rente ligt op voorhand vast
  • U kent onmiddellijk het totale kostenplaatje

Wilt u weten hoeveel u maandelijks moet afbetalen bij het lenen voor isolatie? Maak online een simulatie via onze lening simulator.

Geld lenen voor isolatie via Finalys

Door de jarenlange samenwerking met de grootste Belgische kredietverstrekkers is Finalys in staat om onnodig tijdverlies te vermijden bij het goedkeuringsproces van uw kredietdossier. Onze snelle afhandeling zorgt ervoor dat u niet onnodig lang hoeft te wachten met het isoleren van uw woning of kantoor. Dankzij onze handige online simulaties kunt u zelf vooraf het maandelijkse aflossingsbedrag berekenen.

En savoir plus sur le sujet