Renovatielening berekenen

Renovatielening berekenen

Een renovatielening berekenen? Via Finalys heeft u zo toegang tot alle nodige informatie!

Droomt u ervan uw woning of kantoor te verbouwen en deze zo meer energiezuinig en duurzaam te maken? Of bent u uitgekeken op uw interieur en is de tijd aangebroken om alles in een nieuw jasje te steken? Schrikt de kostprijs voor de beoogde werkzaamheden u helaas af? Dan kunnen wij u alvast melden dat er ook andere oplossingen zijn! Met behulp van een renovatielening kunt u immers snel over de nodige fondsen beschikken om die energiebesparende maatregelen uit te voeren of uw droominterieur te realiseren.

Renovatielening berekenen

Vraagt u zich af wat voor kosten een dergelijk krediet met zich meebrengt? Dan kunt u met behulp van onze kredietsimulator in slechts enkele eenvoudige alle aspecten van een renovatielening berekenen. U wilt toch graag extra informatie over de precieze mogelijkheden?

Doe dan gerust beroep op één van onze onafhankelijke, gespecialiseerde Finalys makelaars. Zij maken met plezier de nodige tijd vrij om samen met u een gepersonaliseerde kredietberekening te maken en doen dit bovendien op het moment én de locatie van uw keuze.

Waarom een renovatielening berekenen?

Wellicht hebt u, net als iedereen, een bepaald beeld van de mogelijke bedragen die u kunt ontlenen en de kosten die een dergelijk krediet met zich mee brengt. Onze jarenlange ervaring leert ons echter dat er vaak heel wat meer opties voorhanden zijn en dat het totale kostenplaatje veel lager is, dan aanvankelijk werd gedacht.

Door uw renovatielening te berekenen, hebt u in een mum van tijd een accuraat totaalbeeld van de kredieten die te uwer beschikking staan én de kosten die deze impliceren, zowel maandelijks als aan het einde van de rit.

Voordelen van het berekenen van een renovatielening

  • Enkele eenvoudige stappen bieden u al snel een overzicht van de verschillende opties
  • De berekening is volledig op maat van uw situatie en geen globaal gemiddelde
  • U krijgt een globaal beeld, niet enkel van de mogelijke bedragen, maar ook van de kosten die elk krediet inhoudt
  • U kunt zelf verschillende bedragen en looptijden testen, om zo de perfecte renovatielening te vinden

Wilt u zelf wel eens uw renovatielening berekenen? Dat kan heel eenvoudig via onze lening-simulator.

Een renovatielening berekenen via Finalys

Onze medewerkers screenen dagelijks de bewegingen die zich voordoen in de financiële markt. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat de rentevoeten die in onze renovatielening simulator worden gebruikt, niet alleen reëel zijn, maar bovendien de beste voorwaarden op de markt bieden.

En savoir plus sur le sujet