Lening voor een boot

geld lenen voor een boot

Een boot op afbetaling? Via Finalys vindt u de lening op uw maat!

Droomt u er al jaren van om in uw eigen boot het ruime sop te kiezen? Denkt u aan een speedboot of mini jacht om België te verkennen vanop de pittoreske binnenwateren? Lijkt de aankoopprijs van een boot u niet haalbaar? Dan zullen de uitgebreide mogelijkheden van een persoonlijke lening voor een boot u aangenaam verrassen.

Doe gerust even de gratis online lening simulatie en voor u het weet kunt u zich kapitein van uw eigen boot noemen!

Lening voor uw boot aanvragen!

Waarom lenen voor een eigen boot

De kostprijs van het behalen van een Belgisch vaarbrevet mag dan wel zeer aanvaardbaar zijn, een eigen catamaran of motorboot aankopen is dit meestal iets minder. Nochtans is er niets zo fijn als op een warme zomerdag kunnen inschepen in uw eigen boot .

Vanop het water geniet u van het tintelende gevoel van de zonnestralen, terwijl zij uw huid die typische, intense bruine kleur geven. Geen filestress, geen jachtig wegverkeer, u en uw gezelschap genieten in alle rust van de meest prachtige taferelen terwijl deze voorbijglijden.

Hoe feeëriek dit beeld ook mag zijn, een eigen zeilboot of motorboot kopen kan al snel hoge kosten met zich mee brengen. Een persoonlijke lening is dan ook de ideale weg om uw jongensdroom eindelijk in vervulling te laten gaan.

Ook indien u ervan droomt om, in hoofd- of bijberoep, andere mensen de geneugtes van het varen op het water te laten ervaren, kan geld lenen voor de aankoop van uw eerste boot de perfecte start betekenen. Op die manier wordt die online lening een investering die zichzelf terugbetaalt.

Voordelen van geld lenen voor een boot

  • U kunt eindelijk de boot kopen waarvan u al zolang droomt
  • U bent niet langer gebonden door de beschikbaarheid van boten te huur
  • Ook onverwacht gunstige vaaromstandigheden kunt u ten volle benutten
  • De rente ligt op voorhand vast
  • U weet vooraf hoeveel alles gaat kosten

Welke leningen kiezen voor e aankoop van een boot?

Persoonlijke lening

  • Vast bedrag lenen voor de aankoop van uw boot, maar ook voor andere kosten zoals vaarbrevetten, huur ligplaats en verzekeringen.
  • Maandelijks een vast bedrag terugbetalen tegen een vaste rente en looptijd.

Boot lening aanvragen

De aankoop van een boot financieren via een Finalys lening

De aankoopprijs van een boot kan al snel hoog oplopen. Daarom bekijkt Finalys welke lening past bij uw persoonlijke situatie. Geld lenen voor de aankoop van uw droomboot is perfect mogelijk via onze leningen op maat. Met behulp van onze handige online simulaties berekent u in een handomdraai uw maandelijkse aflossingsbedrag.

En savoir plus sur le sujet