Lening deeltijdstudie

lenin voor een deeltijdstudie

Geld lenen voor een deeltijdstudie? Via Finalys vindt u zeker een lening die bij u past !

Bent u op zoek naar de job van uw dromen? Wilt u uw professionele carrière een nieuwe wending geven? Dan is een diploma een bijna onmisbaar goed geworden. Indien een fulltime studie, om welke reden dan ook, geen optie meer is, dan is deeltijds werken en studeren voor u misschien wel de perfecte oplossing.

Dankzij de persoonlijke lening voor deeltijdstudie hoeft u zich geen zorgen te maken over het combineren van de dagelijkse onkosten met het budget dat nodig is voor eender welke vorm van deeltijds onderwijs.

Tweedekansonderwijs, middenjury of avondschool: indien u erop gebrand bent dat officiële diploma in de wacht te slepen, zijn de mogelijkheden heel divers. Deeltijds studeren heeft echter ook een kostenplaatje en dit is niet altijd zo eenvoudig te rijmen met een deeltijds of beperkter inkomen, of met de dagelijkse gezinsonkosten.

Dankzij de persoonlijke lening voor deeltijdstudie hoeft dit echter niet langer een belet te vormen. Deze biedt u tenslotte de mogelijkheid de kostprijs van uw opleiding te spreiden en dit op maat van uw budget!
Lening voor deeltijdstudie aanvragen!

Waarom een deeltijdstudie financieren met een lening ?

Indien u ambitieus van aard bent of wilt bouwen aan een betere toekomst voor uw gezin, zult u waarschijnlijk al tegen de diplomamuur aangelopen zijn. Het overaanbod op de arbeidsmarkt zorgt er immers voor dat werkgevers een breed aanbod aan gegadigden voor zich krijgen, de ene nog meer gediplomeerd dan de ander. Een deeltijdstudie is dan ook vaak de enige manier om de kans te krijgen te werken aan uw droomcarrière.

Ondanks de inspanningen die de verschillende onderwijsinstanties leveren op het gebied van studiekosten, blijven deze laatste echter vaak een onoverkoombare drempel. Met behulp van een studielening voor deeltijds onderwijs behoort dit fenomeen eindelijk tot het verleden!

Voordelen van geld lenen voor een deeltijdstudie

  • U kunt uw studieonkosten in maandelijkse schijven afbetalen
  • U kunt eindelijk starten op de weg naar uw droomcarrière
  • De rente van uw lening is vooraf gekend
  • Het totale kostenplaatje brengt geen onaangename verrassingen met zich mee

Welke leningen kiezen als deeltijdsstudent ?

Persoonlijke lening

  • Vast bedrag lenen voor een studie, ook voor andere kosten zoals computer of buitenlandse stage.
  • Maandelijks een vast bedrag terugbetalen tegen een vaste rente en looptijd.

studielening aanvragen!

Uw deeltijdstudie betalen via een Finalys lening

Finalys helpt u graag bij het realiseren van uw deeltijdstudie traject. Daarom gaan we samen op zoek naar de lening die best past bij uw persoonlijke situatie. Dankzij onze handige online simulaties kent u niet alleen onmiddellijk uw maandelijkse aflossingsbedrag, maar ook het totale kostenplaatje.

En savoir plus sur le sujet