Lening voor zwembad

lening voor zwembad

Een lening voor een zwembad nodig? Via Finalys vindt u de lening op úw maat!

Droomt u er al jaren van een eigen zwembad in uw tuin te hebben, waarin u naar hartenlust kunt zwemmen of ravotten met uw (klein-)kinderen. Heeft u genoeg van die opblaasbare zwembadjes waarin, op de slechtst mogelijke momenten, steeds een gat blijkt te zitten? Dan is de tijd aangebroken om eindelijk over te gaan tot de professionele plaatsing of installatie van een echt zwembad.

Lening voor zwembad aanvragen

Maar wat te doen met het fikse prijskaartje dat hier meestal aan vasthangt? Wij kunnen u alvast verzekeren dat deze kostprijs geen belemmering hoeft te vormen. Met de lening voor een zwembad heeft u namelijk de mogelijkheid om uw droomzwembad nu reeds te laten plaatsen, terwijl u het kostenplaatje gewoon over een langere periode kunt afbetalen.

De Finalys medewerkers zorgen er, met hun dagelijkse speurtocht naar de beste leningen op de financiële markt, bovendien voor dat u er zeker van kunt zijn, dat uw lening voor een zwembad steeds tegen de voordeligste rentevoeten en aan de beste voorwaarden wordt afgesloten.

Waarom een lening voor een zwembad?

Hoewel veel mensen ervan dromen een prachtig, echt zwembad in hun tuin te hebben, in plaats van, vaak onooglijke, plastic zwembadjes die, in het beste geval, na enkele jaren rijp zijn voor de vuilnisbelt, is de overtuiging vaak dat dit enkel kan bij de meest kapitaalkrachtigen. Niets is echter minder waar. De lening voor een zwembad maakt het namelijk voor iedereen mogelijk een echte zwemparel in de tuin te laten plaatsen, doordat ze het mogelijk maakt om de kostprijs in maandelijkse schijven af te betalen.

Wist u trouwens dat de lening voor een zwembad tot de categorie van de renovatieleningen behoort? Dit zorgt ervoor dat u door het aangaan van een dergelijk krediet, kunt genieten van fiscale voordelen en zo dus een deel van de kostprijs van uw zwembad kunt recupereren.

Aarzel dus niet langer en doe vlug de gratis online lening simulatie. U zult vast versteld staan van de voordelige voorwaarden die u bij Finalys krijgt.

Voordelen van een lening voor een zwembad

  • U hebt het budget onmiddellijk beschikbaar wanneer u het nodig hebt
  • Het maandelijkse bedrag dat u moet terugbetalen is van bij de aanvang gekend
  • U kunt genieten van de fiscale voordelen van de renovatielening
  • De rente ligt op voorhand vast
  • U kent onmiddellijk het totale kostenplaatje

Wilt u weten hoeveel u betaalt bij een lening voor een zwembad? Maak online een simulatie via onze lening simulator.

Lening voor zwembad via Finalys

Door de jarenlange samenwerking met de grootste Belgische kredietverstrekkers is Finalys in staat om onnodig tijdverlies te vermijden bij het goedkeuringsproces van uw kredietdossier. Onze snelle afhandeling is uw beste garantie dat uw droomzwembad al snel realiteit wordt.

En savoir plus sur le sujet