Kredieten samenvoegen

kredieten-samenvoegenHebt u momenteel meerdere kredieten lopen? Hebt u al eens nagerekend hoeveel geld u verliest door al die verschillende, vaak te dure rentevoeten? Was het resultaat van die rekenoefening schokkend? Dan hebben wij voor u de perfecte oplossing.

Uw kredieten samenvoegen biedt u namelijk niet alleen het voordeel dat u op elk moment een glasheldere kijk hebt op uw totale kredietkosten, het geeft u ook de kans om bij de samenvoeging van uw leningen te opteren voor één enkele, gunstigere rentevoet.

Door te kiezen voor het samenvoegen van kredieten via Finalys weet u zich steeds verzekerd dat de geboden oplossing niet alleen de beste lening is, maar dat deze bovendien steeds aan de beste voorwaarden wordt afgesloten.

Onze medewerkers analyseren voor u namelijk dagelijks alle leningen en kredieten die op de financiële markt voorhanden zijn. Zo zorgen we ervoor dat wij u bij kredieten samenvoegen ook effectief de beoogde verbetering van uw financiële situatie realiseert.

Waarom kredieten samenvoegen?

Doorheen de jaren sluiten de meeste mensen meerdere leningen af. Een woningskrediet, een autokrediet, een renovatielening, een persoonlijke lening voor de realisatie van een project of de aankoop van een jacuzzi, een vakantielening, …

Al deze kredieten worden telkens apart aangevraagd en afgesloten tegen de geldende rentevoeten van het moment. Het resultaat is dat u na verloop van tijd een waaier aan kredieten heeft lopen, waarover het moeilijk overzicht houden is.

Met het samenvoegen van kredieten creëert u voor uzelf de kans om terug het overzicht te krijgen over uw totale kredietsaldo en om tegelijkertijd al die alleenstaande, vaak ongunstige rentevoeten, te vervangen door eenzelfde, voordelige intrestsaldo.

Finalys bekijkt samen met u uw specifieke situatie en zorgt vervolgens ervoor uw kredieten op een voordelige manier samen te voegen.
Aanvraag Kredieten Samenvoegen

Voordelen van kredieten samenvoegen

  • Uw kredieten worden herleid tot één enkele, goedkopere, lening
  • Het maandelijkse bedrag dat u moet is van bij de aanvang bekend
  • De rente ligt op voorhand vast
  • U kent onmiddellijk het totale kostenplaatje
  • Wilt u weten hoeveel u betaalt bij het samenvoegen van uw kredieten?

Maak online een simulatie via onze lening simulator.

Kredieten samenvoegen via Finalys

Door de jarenlange samenwerking met de grootste Belgische kredietverstrekkers is Finalys in staat om onnodig tijdverlies te vermijden bij het goedkeuringsproces van uw kredietdossier. Onze snellere afhandeling zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk kan starten met het verlagen van uw kredietkosten.

En savoir plus sur le sujet