Geld lenen voor grond

geld lenen voor een grond

Geld lenen voor een grond of bouwgrond? Via Finalys vindt u zeker een lening die bij u past !

Indien u ervan droomt om een eigen bouw- of akkergrond aan te kopen, is de kans groot dat u al enige tijd op zoek bent. Beiden worden in het dichtbebouwde België immers almaar schaarser.

Wanneer u dan toch eindelijk een grond te koop vindt en dit op een locatie die u helemaal ligt, is het de boodschap om snel te ageren. Geld lenen voor een grond is dan ook iets waaraan u liefst zo min mogelijk tijd verliest, zonder dat u zich echter voor jaren aan slechte voorwaarden gebonden wil weten.

Daarom analyseren de medewerkers van Finalys voor u dagelijks alle leningen die op de financiële markt voorhanden zijn. Zo zorgen we ervoor dat wij u bij het geld lenen voor grond ten allen tijde de beste prijs én de beste voorwaarden kunnen bieden.

Geld lenen voor grond

Waarom geld lenen voor een grond

Zoals in een markt van vraag en aanbod altijd het geval, zorgt de schaarste aan beschikbare gronden ervoor dat het kostenplaatje van een dergelijke aankoop een flinke investering vergt.

Door het geld voor de aankoop van een grond te lenen, zorgt u ervoor dat dit budget voorhanden is wanneer u het nodig hebt en bent u in staat om deze investering over een langere periode te gaan spreiden.

U wenst samen met de lening voor grond ook het geld voor de notariskosten of het bouwen van een woning te lenen? Finalys bekijkt samen met u uw specifieke wensen en situatie en zorgt vervolgens voor een krediet op uw maat.

Voordelen van het geld lenen voor grond

  • U heeft het budget beschikbaar wanneer u eindelijk de grond van uw dromen vindt
  • Het maandelijkse bedrag dat u moet terugbetalen ligt van bij de aanvang vast
  • De rente ligt op voorhand vast
  • U kent onmiddellijk het totale kostenplaatje

Wilt u weten hoeveel u maandelijks moet afbetalen bij het lenen voor grond? Maak online een simulatie via onze lening simulator.

Geld lenen voor grond via Finalys

Door de jarenlange samenwerking met de grootste Belgische kredietverstrekkers is Finalys in staat om onnodig tijdverlies te vermijden bij het goedkeuringsproces van uw kredietdossier. Onze snelle afhandeling zorgt voor de realisatie van uw droom om een eigen grond te bezitten. Dankzij onze handige online simulaties kunt u zelf vooraf het maandelijkse aflossingsbedrag berekenen.

En savoir plus sur le sujet