60.000 euro lenen

Wenst u beroep te doen op een ervaren en gereputeerd kredietmakelaar om 60.000 euro te lenen, dan heeft u in Finalys de geschikte partner gevonden. Door de niet aflatende inzet waarmee onze medewerkers dagelijks alle leningen op de Belgische markt in kaart brengen, weet u zich als klant immers verzekerd van de beste tarieven en de beste voorwaarden.

Het maakt niet uit of u een lening van 60.000 euro zoekt onder de vorm van een persoonlijke lening, voor het samenvoegen van kredieten, het samenvoegen van een hypothecaire lening of als renovatielening, onze onafhankelijke kredietmakelaars vinden voor u gegarandeerd de optimale oplossing. Tenslotte is het verstrekken van een lening voor Finalys altijd een service op maat.

60.000 euro lenen kan bij Finalys onder verschillende vormen

Maandelijkse aflossingen voor een lening van 60.000 euro

Een lening of krediet aflossen gebeurt steeds door middel van maandelijkse aflossingen. Dit is dus eveneens het geval voor een lening van 60.000 euro. Deze maandelijkse afbetalingsschijven zijn samengesteld uit een rente en een aflossing van het geleende bedrag.

De intrestvoet van uw lening heeft dus een belangrijke impact op uw maandelijkse financiële kost. Daarom maakt Finalys er dagelijks werk van om voor u de laagste rentetarieven te zoeken, tussen de grote verscheidenheid op de Belgische markt.

Natuurlijk wilt u vooraf weten hoeveel uw persoonlijke maandelijkse afbetalingen voor het lenen van 60.000 euro precies zullen bedragen. Dankzij onze eenvoudige lening simulator is dit geen enkel probleem, gezien u snel en eenvoudig online uw maandelijkse kost kunt berekenen.

€ 60.000,-lening aanvragen

Meer of minder dan 60.000 euro geld lenen?

Twijfelt u eraan of 60.000 euro lenen u voldoende ademruimte verschaft? Of weet u nu reeds dat de kosten voor uw project hoger zullen oplopen? Afhankelijk van uw financiële situatie kunt u in dat geval ook gewoon meer dan 60.000 euro lenen.

Natuurlijk kunt u ook minder dan 60.000 euro lenen. Bij Finalys is het immers mogelijk om kredieten af te sluiten vanaf 2.501 euro. Wij raden u dan ook ten stelligste aan om onze handige lening simulator te gebruiken om zo uw eigen bedrag, looptijd en type lening te kiezen.

Persoonlijke lening van 60.000 euro

Een persoonlijke lening van 60.000 euro kan een maximale looptijd hebben van 10 jaar of 120 maanden.
Wilt u een ander bedrag lenen of zelf de looptijd van uw voorkeur bepalen? Via onze persoonlijke lening simulatie kiest u zelf het benodigde bedrag én de periode waarover u de afbetalingen wenst te spreiden. Zo ontdekt u in een handomdraai de bijhorende maandelijkse aflossingsschijven.
Aanvragen Meer Info

Renovatielening van 60.000

Een renovatielening of een verbouwingslening voor een bedrag van 60.000 euro kan een maximale looptijd hebben van 10 jaar of 120 maanden. U wenst een kleiner bedrag te lenen voor uw verbouwing of renovatie? Geen probleem, via onze renovatielening simulatie kiest u zelf het bedrag en de looptijd om uw maandelijkse aflossing exact te kennen.
Let op! Voor kleinere bedragen is het soms wel interessanter om te kiezen voor een persoonlijke lening.
Aanvragen Meer Info

Samenvoegen van kredieten ten bedrage van 60.000 euro

Wanneer u verschillende kredieten heeft dan kan de keuze om kredieten samen te voegen u extra ademruimte verschaffen. Al uw kredieten worden dan tot slechts één enkel krediet samengevoegd, wat heel wat voordelen verschaft onder de vorm van lagere maandelijkse afbetalingen en een gunstiger rentevoet.
Een samenvoegingskrediet voor een bedrag van 60.000 euro heeft een maximale looptijd van 120 maanden of 10 jaar.
Aanvragen Meer Info

Samenvoegen van hypothecaire leningen van 60.000

U bent momenteel eigenaar van een woning maar u betaalt te veel of u wilt bijkomende renovatie- werken uitvoeren? Wanneer u een hypothecaire lening hebt lopen en meer financiële ademruimte wenst te creëren, is het samenvoegen van uw hypothecaire leningen de perfecte oplossing.

Concreet wil dit zeggen dat wij uw huidige hypothecaire leningen of extra leningen bundelen tot één enkele lening. Zo bespaart u heel wat geld en heeft u maandelijks een duidelijk overzicht van uw aflossingen.
Aanvragen Meer Info

Andere bedragen dan 60.000 lenen ?

Ontdek ook onze leningen voor 25.000, 40.000, 50.000, 75.000, 100.000

En savoir plus sur le sujet