12.000 euro lenen

Wilt u 12.000 euro lenen om uw dromen te kunnen realiseren en bent u op zoek naar de juiste lening, aangepast aan uw specifieke situatie? Dan bent u bij Finalys aan het juiste adres. Het maakt niet uit of u 12.000 euro wilt lenen onder de vorm van een persoonlijke lening, voor het samenvoegen van kredieten, het samenvoegen van hypothecaire lening of als renovatielening, onze medewerkers vinden gegarandeerd de oplossing op úw maat.

Elk van onze financiële adviseurs heeft de nodige ervaring om samen met u de verschillende mogelijkheden te evalueren en de beste oplossing binnen de markt te vinden, helemaal op maat van uw specifieke situatie.

U kunt bij Finalys 12.000 euro lenen via verschillende soorten leningen

 

Maandelijkse aflossingen bij een lening van 12.000 euro

De maandelijkse aflossing die u betaalt wanneer u een krediet bent aangegaan, bestaat uit enerzijds de rente en anderzijds een aflossing. Wilt u graag weten wat u maandelijks moet afbetalen wanneer u 12.000 euro ontleent? Met onze handige lening simulator berekent u zelf in een handomdraai wat u maandelijks zal moeten afbetalen.

€ 12.000,-lening aanvragen

Meer of minder dan 12.000 euro geld lenen ?

Is een lening van 12.000 euro heel nipt voor de geplande aankoop en wilt u graag een reservebedrag mee ontlenen? Of hebt u toch meer geld nodig dan 12.000 euro om uw project te kunnen bekostigen? Afhankelijk van uw financiële situatie kunt u er in dat geval ook gewoon voor kiezen om meer dan 12.000 euro te lenen.

Het spreekt voor zich dat u ook minder dan 12.000 euro kunt lenen. Bij Finalys kunt u al geld lenen voor bedragen vanaf 2.501 euro. Wij raden u dan ook aan om onze handige lening simulator te gebruiken om uw eigen bedrag, looptijd en type lening te kiezen.

Persoonlijke lening van 12.000 euro

Een persoonlijke lening van 12.000 euro kan een maximale looptijd hebben van 15 jaar of 180 maanden (hypothecaire inschrijving voor dit looptijd).

Wilt u een ander bedrag lenen of een andere looptijd van het krediet hanteren? Via onze persoonlijke lening simulatie kiest u zelf het gewenste bedrag en de looptijd om zo uw maandelijkse aflossing exact te berekenen.

Aanvragen Meer Info

Renovatielening van 12.000

Een renovatielening of verbouwingslening voor een bedrag van 12.000 kan een maximale looptijd hebben van 10 jaar of 120 maanden. Een lening van 12.000 euro voor de renovatie of verbouwing van uw huis kunt u maximaal in 10 jaar (120 maanden) tijd aflossen. U wenst een kleiner bedrag te lenen voor uw verbouwing of renovatie? Geen probleem, via onze renovatielening simulatie kiest u zelf het bedrag en de looptijd om uw maandelijkse aflossing exact te kennen. Let wel, voor kleinere bedragen is het soms interessanter om te kiezen voor een persoonlijke lening.

Aanvragen Meer Info

Kredieten samenvoegen ten bedrage van 12.000 euro

Wanneer u verschillende kredieten heeft, kan de keuze van kredieten samenvoegen u extra ademruimte verschaffen. Al uw kredieten worden dan in één enkel krediet samengevoegd, wat voordelen biedt op het vlak van gunstigere maandelijkse aflossingen en een betere rentevoet.

Een samenvoegingskrediet voor een bedrag van 12.000 euro heeft een maximale looptijd van 180 maanden of 15 jaar (hypothecaire inschrijving voor dit looptijd).

Aanvragen Meer Info

Hypothecaire lening samenvoegen voor 12.000

U bent momenteel eigenaar van een woning maar vindt de maandelijkse afbetaling te hoog of u wilt bijkomende renovatiewerken uitvoeren? Wanneer u een hypothecaire lening hebt lopen en meer financiële ademruimte wenst te creëren, is het samenvoegen van uw hypothecaire leningen een perfecte oplossing.

Concreet wil dit zeggen dat wij uw huidige hypothecaire leningen of extra leningen bundelen tot één enkele lening. Zo bespaart u heel wat geld en heeft u maandelijks een duidelijk overzicht van uw aflossingen.

Aanvragen Meer Info

Andere bedragen dan 12.000 lenen ?

Ontdek ook onze leningen voor 10.000, 15.000, 50.000, 20.000, 30.000, 40.000 en voor andere leenbedragen.

En savoir plus sur le sujet