Kredietmakelaars Waals-Brabant

geld lenen in Waals-Brabant

Een kredietmakelaar vinden in Waals-Brabant? Via Finalys kunt u eenvoudig geld lenen in Waals-Brabant!

U wenst geld te lenen of bent op zoek naar solide financieel advies in de regio Waals-Brabant? Als kredietmakelaar biedt Finalys u degelijk advies, op maat van uw specifieke situatie, gelijk waar in de provincie Waals-Brabant u zich ook bevindt!

Al meer dan 20 jaar staan wij onze klanten bij wanneer het gaat over het vinden van financiële oplossingen zoals persoonlijke leningen, renovatieleningen, samenvoegen van leningen en samenvoegen van hypothecaire leningen.

Bovendien garanderen wij u steeds een lening aan de beste prijs en tegen de gunstigste voorwaarden op de markt.

Lening Online Simulatie!

Advies voor een lening, ook bij u thuis én buiten kantooruren

U hebt een druk gezinsleven: dagelijks de kinderen naar school brengen, een zware en tijdrovende job, een partner die ook elke dag moet gaan werken, … Er blijft dus maar weinig of geen tijd over om naar de bank of een kredietmaatschappij te gaan in Waals-Brabant, zeker tijdens de kantooruren. Doordat vele filialen echter buiten kantooruren en in het weekend gesloten zijn, betekent dit vaak dat u hieraan één van uw schaarse vakantiedagen moet opofferen.

Met Finalys kan het echter anders. Als ervaren kredietmakelaar kiezen wij er immers resoluut voor om ook bij u thuis langs te komen in Waals-Brabant en dat op het moment dat u het best past. Zo kunt u samen met ons ’s morgens, ’s avonds of tijdens de middag, op een rustige en comfortabele manier, uw lening contract ondertekenen.

Specialisten in verschillende steden in Waals-Brabant

Het is onmogelijk voor ons om in iedere stad zoals Eigenbrakel, Geldenaken, ’s Gravenbrakel, Louvain-La-Neuve, Ottignies, Perwez en andere steden of gemeentes van de provincie Waals-Brabant een kantoor te hebben.

Om u toch van verre verplaatsingen te vrijwaren, vragen wij u om ons lenig aanvraagformulier zo nauwkeurig mogelijk in te vullen zodat wij over alle gegevens beschikken om u het meest gepaste voorstel te doen.

Vanaf het ogenblik dat wij van de bank een aanvaarding krijgen nemen wij met u afspraak voor ondertekening van het contract bij u thuis.

Hoe een lening aanvragen in Waals-Brabant?

  • Vul uw aanvraag in via ons lening aanvraagformulier. Bij vragen of problemen kunt u ons contacteren via e-mail of telefoon.
  • We stellen een dossier op en gaan vervolgens in alle discretie voor u op zoek naar de lening met de beste voorwaarden op de markt.
  • Wij komen bij u langs in Waals-Brabant, waar het dossier voor de lening wordt gefinaliseerd.
  • Het geld wordt na ondertekening van het contract en validatie door de bank binnen maximaal 48 uur op uw rekening gestort.

En savoir plus sur le sujet