Kredietmakelaars Vlaams-Brabant

geld lenen in Vlaams-Brabant

Een kredietmakelaar vinden in Vlaams-Brabant? Via Finalys kunt u eenvoudig geld lenen in Vlaams-Brabant!

Wilt u graag geld lenen of bent u op zoek naar degelijk financieel advies in de regio Vlaams-Brabant? Finalys is een kredietmakelaar die u persoonlijk advies biedt, waar in de provincie Vlaams-Brabant u zich ook bevindt!

Al meer dan 20 jaar staan wij onze klanten bij wanneer het gaat over het vinden van financiële oplossingen zoals persoonlijke leningen, renovatieleningen, samenvoegen van leningen en samenvoegen van hypothecaire leningen.

Als kredietmakelaar garanderen wij u steeds een lening aan de beste prijs en met de meest gunstige voorwaarden op de markt.

Lening Online Simulatie!

Advies voor een lening, ook bij u thuis en na de kantooruren

U hebt een druk gezinsleven: dagelijks de kinderen naar school brengen, een partner die ook elke dag moet gaan werken, … Dit laat weinig of geen tijd om naar de bank of een kredietmaatschappij te gaan in Vlaams-Brabant, al helemaal tijdens de kantooruren. Toch niet zonder hier één van uw schaarse vakantiedagen voor op te offeren.

Met Finalys kan het ook anders. Als ervaren kredietmakelaar kiezen wij er immers resoluut voor om ook bij u thuis langs te komen in Vlaams-Brabant en dat op het moment dat u het best past. Zo kunt u samen met ons ’s morgens, ’s avonds of zelfs tijdens de middag, op een rustige en comfortabele manier bij u thuis, uw contract ondertekenen.

Specialisten in verschillende steden in Vlaams-Brabant

Het is onmogelijk voor ons om in iedere stad zoals Leuven, Halle, Diest, Grimbergen, Hoegaarden, Overijse en andere steden of gemeentes van de provincie Vlaams-Brabant een kantoor te hebben.

Om u toch van verre verplaatsingen te vrijwaren, vragen wij u om ons lening aanvraagformulier zo nauwkeurig mogelijk in te vullen zodat wij over alle gegevens beschikken om u het meest gepaste voorstel te doen. Vanaf het ogenblik dat wij van de bank een aanvaarding krijgen nemen wij met u afspraak voor ondertekening van het contract bij u thuis.

Hoe een lening aanvragen in Vlaams-Brabant?

  • Vul uw aanvraag in via ons lening aanvraagformulier. Bij vragen of problemen kunt u ons contacteren via e-mail of telefoon.
  • We stellen een dossier op en gaan vervolgens in alle discretie voor u op zoek naar de lening met de beste voorwaarden op de markt.
  • Wij komen bij u langs in Vlaams-Brabant, waar het dossier voor de lening wordt gefinaliseerd.
  • Het geld wordt na ondertekening van het contract en validatie door de bank binnen maximaal 48 uur op uw rekening gestort.

En savoir plus sur le sujet