Kredietmakelaars & bemiddelaars

Kredietmakelaars & bemiddelaars

geld lenen Kredietmakelaar België

Geld lenen bij een kredietmakelaar in België? Via Finalys kunt u eenvoudig geld lenen in verschillende steden in België!

Wanneer u een lening of krediet wenst af te sluiten in België dan kunt u beroep doen op een kredietmakelaar. Deze kredietbemiddelaars gaan dan voor u op zoek bij verschillende kredietverstrekkers en banken naar de beste lening die bij uw situatie past. Ze verdedigen uw dossier en onderhandelen over de voorwaarden van de lening.

Finalys biedt al meer dan 20 jaar diverse financiële oplossingen aan zoals persoonlijke leningen, renovatieleningen, samenvoegen van leningen en samenvoegen van hypothecaire leningen.

Als bemiddelaar tussen de klant en de banken rekenen wij geen dossierkosten, noch rekenen wij andere kosten aan. Zo kunt u geld lenen in alle zekerheid en met onafhankelijk advies van een leningspecialist.

Voordelen van kredietmakelaar / bemiddelaar

  • Onafhankelijk advies voor uw lening – een kredietmakelaar biedt zelf geen leningen aan, maar gaat voor u op zoek , in functie van uw dossier, naar de beste of goedkoopste lening aanwezig op de markt. Het niet gebonden zijn aan een bank of andere kredietversterker is een garantie op neutrale informatie.
  • Snelle & correcte afhandeling van uw lening – de makelaar zal zelf al het nodige doen om uw dossier over te maken, de juiste handtekeningen te verzamelen alsook te onderhandelen over de voorwaarden van uw lening.
  • Tijdsbesparing bij het sluiten van uw lening – aangezien dat een bemiddelaar nauwe contacten heeft met de kredietverstrekkers, kunnen ze op een zeer korte tijd heel wat financiële informatie inwinnen.
  • Geen gemiste kansen – het is bijna onmogelijk om als leek op de hoogte te blijven van alle mogelijke leningen. Een kredietmakelaar kent daarom alle details van de verschillende voorstellen, dankzij zijn expertise bent u zeker van de juiste lening.

Nadelen: geld lenen bij een bemiddelaar

Bij Finalys zijn er geen nadelen om beroep te doen op onze bemiddeling. In tegenstelling tot sommige andere makelaars in België rekenen wij geen extra kosten door voor het aanvragen van een lening. Wij nemen geen percentage of rekenen geen dossierkosten aan bij het afsluiten van een lening.

Omdat wij als kredietbemiddelaar heel wat werk uit handen nemen van kredietgevers en banken, kunnen  wij  u sneller van dienst zijn in vergelijking met de traditionele banken en u verlossen van een heleboel “papieren rompslomp” .

Kredietmakelaars/bemiddelaars overal in België

Een goede financieel adviseur vinden bij u in de buurt is niet altijd een sinecure. Finalys heeft daarom een uitgebreid netwerk van adviseurs ook bij u in de omgeving. Daarom zijn wij niet alleen actief in de grote steden zoals Aalst, Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven, Mechelen, Oostende, Tongeren maar ook in andere steden in de provincies Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Brussel en Antwerpen kunnen wij uw persoonlijk advies leveren voor het afsluiten van een lening.

Diensten van een bemiddelaar voor kredieten

  • Verzamelen van alle nodige gegevens, noodzakelijk voor de lening aanvraag
  • Zoeken van potentiële kredietgevers voor uw lening aanvraag
  • Voorstellen van uw kredietdossier aan de banken
  • Overbrengen van het al dan niet akkoord van de kredietverstrekking aan de leners
  • Afsluiten van de lening door het verkrijgen van de handtekening
  • Overhandigen van het kredietbedrag op uw rekening

Finalys, een specialist in het bemiddelen voor allerlei leningen

Wilt u persoonlijk advies en hulp bij het vinden van de juiste lening? Finalys helpt u graag als onafhankelijke financiële adviseur bij het afsluiten van een lening. Vraag een vrijblijvende offerte voor uw project.