Home

Geld Lenen ? Leningen op maat via Finalys

Geld lenen kost altijd geld, daarom is het belangrijk om te kiezen voor de beste lening met de beste voorwaarden. Finalys gaat gratis en vrijblijvend voor u op zoek naar de beste lening met de beste voorwaarden zodat u de lening vindt die aan uw eisen en uw persoonlijke situatie voldoet met de meest gunstige condities.
Lening aanvragen

Finalys is al meer dan 20 jaar een specialist in online geld lenen aan particulieren. Als kredietmakelaar gaan wij voor u op zoek naar de beste lening op de markt. Wij verdedigen ook uw dossier bij onze verschillende bancaire partners  en onderhandelen over de voorwaarden van uw lening !
Meer over Finalys

Eenvoudig geld lenen in 4 stappen !

 1. Online aanvragen – Kies uw gewenste lening, leenbedrag en looptermijn. Vul enkele persoonlijke & financiële gegevens in om een vrijblijvende offerte aan te vragen.
 2. Wij starten onze zoektocht – Wij informeren bij onze partners over uw leenmogelijkheden en onderhandelen de beste lening. Wij sturen u een (positief of negatief) antwoord binnen de 24u.
 3. Voorstel voor een lening – Indien u akkoord gaat met de voorgestelde condities, maken wij afspraak bij u thuis of bij ons om het contract te ondertekenen.
 4. Goedkeuring door bank – Dossier volledig in orde en goedgekeurd door de bank ?  Dan wordt het geld gestort en zou u deze binnen de 48u moeten ontvangen.

Lening afsluiten bij een specialist

Als kredietbemiddelaar beperken we ons enkel tot een selectie van leningen zoals persoonlijke leningen, renovatieleningen & leningen samenvoegen. Hierdoor kunnen wij u nog beter advies geven voor uw specifiek leenproject. Bij ons vindt u daarom geen autoleningen, hypothecaire leningen omdat wij ons concentreren op een bepaalde niche van leningen.

Eenvoudig online een lening afsluiten

Het makkelijk aan geld lenen via Finalys is dat u helemaal het huis niet meer hoeft uit te komen. Kies uw leenbedrag, een termijn, vul het online aanvraagformulier in met enkele persoonlijke gegevens die nodig zijn voor uw aanvraag. Wij zorgen voor de rest!
In slechts 5 eenvoudige stappen kunt u online uw lening aanvragen !

 1. Ga naar onze lening simulator
 2. Kies de gewenste lening, het bedrag en looptijd
 3. Druk op online aanvraag
 4. Vul daarna enkele persoonlijke gegevens
 5. Verstuur uw aanvraag

Binnen de 24 uur (onder voorwaarde dat uw dossier door één van onze partners aanvaard wordt) zal één van onze kredietadviseurs uw persoonlijk contacteren met een voorstel op maat.

Leningen van 2.501 tot 500.000 euro

Het bedrag dat u wenst te lenen kan natuurlijk sterk varieren van het project dat u voor ogen heeft. Bij Finalys kunt u leningen afsluiten van 2.501 tot 100.000 euro. Heeft u zo’n 20.000 euro nodig voor een nieuwe keuken, 5.000 euro voor  persoonlijk gebruik of een 10.000 euro om uw verschillende leningen samen te voegen? Bij ons kunt u dus verschillende bedragen lenen afgestemd op uw persoonlijke situatie en eisen. Welk bedrag u ook wenst te lenen, wij gaan steeds op zoek naar de lening met de beste voorwaarden afhankelijk van uw dossier!

Geld lenen met professioneel advies

Onze deskundige krediet adviseurs zijn gediplomeerd en gecertificeerd aan de Febelfin Academy. Zo kunnen wij betrouwbaar advies verzekeren over de leningen die wij aanbieden.  Het advies dat u van ons ontvangt is volledig gratis en vrijblijvend, net als de aanvraag om geld te lenen.

Snel geld lenen: antwoord binnen de 24 uur

Wanneer u geld wilt lenen zonder gedoe, dan bent u bij Finalys aan het juiste adres. Vraag gewoon online een vrijblijvende offerte aan voor uw lening. Onze krediet adviseurs gaan meteen voor u op zoek naar de goedkoopste lening binnen de markt. Binnen de 24 uur ontvangt u van ons een antwoord !
Lening aanvragen

Geld lenen zonder vragen

Bij Finalys kunt u een lening aanvragen zonder dat er vervelende vragen worden gesteld waarvoor u het geleende geld wilt aanwenden.  Het geld van een persoonlijke lening kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken: vakantie, gebit of notaris, huwelijksfeest, studies, garage of andere persoonlijke projecten die u wilt financieren door geld te lenen.

Vragen over een lening ? Contacteer ons voor persoonlijk advies

Bij Finalys kunt u terecht voor kosteloos en vrijblijvend advies voor leningen. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om u van dienst te kunnen zijn.
Contacteer ons

Hoe lang duurt het voordat het geld gestort wordt mijn rekening ?

48u na de ondertekening van het contract en de goedkeuring door de bank staat het geld op uw persoonlijke bankrekening.

Kan ik mijn krediet vervroegd terugbetalen?

U mag uw persoonlijke lening in zijn geheel of gedeeltelijk terugbetalen voordat de termijn is afgelopen.
Zie hier voor meer informatie meer info

Moet ik van bank veranderen om een lening bij Finalys te bekomen?

Nee, het geld wordt meteen op uw eigen bankrekening gestort bij uw huidige bank. Dit wil dus zeggen dat u in de toekomst steeds van bank kunt veranderen. Bijvoorbeeld wanneer de kosten van uw zichtrekening stijgen of u gewoon niet meer tevreden bent over de dienstverlening.

Wanneer kan ik een antwoord van Finalys verwachten?

Tijdens de werkdagen ontvangt u binnen de 24u een antwoord op uw online aanvraag. Heeft u bepaalde vragen voordat u een offerte wenst? Geen probleem bel ons of contacteer ons via email.

Welke zijn de vereiste bewijsstukken bij de aanvraag van een lening?

Bij het aanvragen van een lening hebben wij enkele documenten en bewijsstukken nodig om uw dossier te vervolledigen. In het algemeen gaat dit over

 • een kopie van uw identiteitskaart
 • uw laatste drie loonbrieven
 • een kopie van andere lopende leningen (contracten en/of de laatste overzichten).

Welke zijn de criteria om een lening te bekomen?

Wilt u een bedrag lenen van boven de 2.501 euro kan alleen wanneer u :

 • tenminste 18 jaar oud bent
 • regelmatige inkomsten hebben
 • in België gedomicilieerd zijn
 • niet als wanbetaler geregistreerd zijn bij de Nationale Bank van België (uitgezonderd voor het samenvoegen van hypothecaire leningen waarvoor u onder sommige voorwaarden wel geregistreerd kan zijn bij de Nationale Bank van België)

Wanneer is het voordeliger om een nieuwe lening af te sluiten ?

In vele gevallen kan het de moeite lonen om een nieuwe lening af te sluiten. Wij geven alvast enkele voorbeelden :

 • u heeft meerdere leningen lopen die kunnen gebundeld worden tot één lening;
 • u heeft ook nog een kredietkaart met een openstaand saldo;
 • u staat maandelijks in het rood op uw zichtrekening;
 • u heeft een andere openstaande schuld.

Zijn er dossierkosten?

De aanvraag van een lening is volledig kosteloos en vrijblijvend. Wanneer u uiteindelijk de lening ondertekent, worden er ook geen dossierkosten in rekening gebracht.

Hoeveel geld kan ik maximaal lenen

Het maximale bedrag dat u kunt lenen hangt af van verschillende factoren zoals uw financiële toestand:

 • hoeveel is uw maandelijks inkomen
 • heeft u andere leningen of kredieten lopen
 • heeft u eigen vermogen (spaargeld)

Wanneer we de bovenstaande gegevens gaan combineren met uw persoonlijke situatie kunnen we perfect berekenen of u de maandelijkse aflossingen die een lening met zich meebrengt kunt dragen. Een algemene regel is dat slechts één derde van uw (gezamenlijk) netto inkomen aan alle leningen mag besteed worden. In bepaalde gevallen kan het toegestaan worden dat tot 40% van het inkomen uitgegeven worden aan al uw leningen samen.

Ik heb problemen met het online invullen van het formulier, wat kan ik doen?

Bel Finalys op het n° 078 35 32 33 (kosten van een lokaal gesprek) of contacteer ons voor persoonlijk advies.

Alles over geld lenen

Heeft u geld nodig ? Geld lenen kost sowieso geld, dus komt het er op aan om een lening te kiezen met een lage rente en goede voorwaarden. In België zijn er verschillende kredietverstrekkers waar je een lening kunt afsluiten en geld kunt lenen. Finalys gaat op basis van uw aanvraag en dossier op zoek naar de lening met de beste voorwaarden en rente op de markt. Zo bent u er zeker van dat u de  beste lening krijgt.

Geld lenen

Wilt u geld lenen? Op een manier een lening afsluiten is kinderspel dankzij onze online simulator. Kies het gewenste leenbedrag, uw leentermijn en vul enkele gegevens in. Binnen de 24 uur behandelen wij uw aanvraag en bezorgen wij u een offerte. Indien u akkoord gaat en de offerte ondertekent heeft u binnen de 48 uur het geld op uw rekening staan.

Finalys biedt u leningen, afgestemd op de situatie waarin u zich bevindt en een uitstekende dienst op maat, snel en vertrouwelijk.
Aarzel niet, maak je dromen en/of je projecten waar: doe nu onmiddellijk uw vrijblijvende kredietaanvraag.

Lenen simulatie

Wilt u een lening simulatie? Wij begrijpen dat u vooraf een idee wilt hebben wat uw maandelijks moet aflossen bij het lenen van een bepaalde som geld. Bij Finalys hebben we daarom een online simulator waarmee u perfect kunt berekenen hoeveel de lening zal kosten.

Lenen via een kredietmakelaar

Als kredietmakelaar staan wij aan uw zijde voor al uw wensen en persoonlijke projecten. Zowel in het kader van vakantieplannen, de aankoop van een wagen, onverwachte uitgaven of om een frisse wind te geven aan uw budget, wij zijn er om te werken bij het realiseren van uw projecten.

Finalys staan ter uwer beschikking om u verschillende kredietaanbiedingen te bieden: persoonlijke lening, lening op afbetaling, groepering van kredieten en hypothecaire lening hebben geen geheimen voor ons. Wij regelen voor u het beste advies om de perfecte oplossing passend aan uw specifieke vraag te vinden.